Hackathon u hotelu Krilo

Hackathon je 24-satno natjecanje timova, obično mladih (i budućih) informatičara, u razvijanju prototipa nekog rješenja (obično web stranica, desktop aplikacija, mobilna aplikacija,.. i sl.) a koje kasnije, daljim razvojem i usavršavanjem može postati i neko samostalno rješenje tj. proizvod i za šire tržište.
E sada, da mi je netko jučer rekao da će se u hotelu "Krilo" na Krilu u siječnju 2020. održati hackaton, rekao bih mu da smanji malo s alkoholom jerbo su praznici pri kraju i danas je novi, radni dan...
Ali nije šala! Ako ste student/ica si ili mlađi od 30 godina, ako imate ekipu s kojom želite raditi oživotvorenju neke ideje koje će nekoj "niši" ili skoro svima pomoći rješiti neki problem ili ako volite robot(ić)e, trebaju Vas na Kriljanskom Hack-a-thon 2020!
Prijavite svoj tim na 24-satno natjecanje koje se organizira od 17. – 19.1.2020. u lijepim interijerima hotela "Krilo" na Krilu. Natjecati ćete se u 2 kategorije: "AlphaBot" i "AlphaBot + mobile app". Dobit ćete nekoliko tema odnosno zadataka na izbor, ovisno o vašim preferencijama. Ono što će se tražiti od vas bit će prezentirati funkcionalno rješenje odabrane teme uz pomoć AlphaBota na inovativan i zanimljiv način. Od opreme jedino trebate svoj laptop, a sve ostalo je briga organizatora, koji će Vam, osim opreme, osigurat i smještaj u hotelu "Krilo", hranu i piće, stručne mentore na raspolaganju za cijelo vrijeme natjecanja, grickalice, torbe pune "goodiea", tombolu, feštu, party... i ono najvažnije osiguran fond novčanih nagrada od 20.000 kn!
I to nije sve. Nakon proglašenja pobjednika očekuje vas party i još jedno gratis noćenje s doručkom prije odlaska.
Prijavite svoj tim na https://hackathon.hotelkrilo.com/

alphabot