Prva hrvatska džepna Biblija

Džepna BiblijaBiblija, temeljna knjiga kršćanske vjere, doživljava iz godine u godinu u svim zemljama mnoga izdanja, a jedno od najtraženijih je i džepno izdanje koje je dostupno na gotovo svim značajnijim svjetskim jezicima. Hrvatska čitateljska publika do sada je oskudijevala s takvim izdanjem cjelokupnog teksta Svetog pisma premda se osjećala potreba za njim. U četvrtak, 16. prosinca predstavljena je prva hrvatska džepna Biblija, objavljena u nakladi Verbum i u suradnji s Vrhbosanskom nadbiskupijom i Hrvatskim biblijskim društvom ...

SVETO PISMO

Predstavljena prva hrvatska džepna Biblija

Izvor: Verbum

Ova jedinstvena Biblija praktičnoga formata i privlačnoga izgleda sadrži cjelokupni tekst Svetoga pisma u novom popravljenom i potpuno osuvremenjenom prijevodu nadbiskupa Ivana Ev. Šarića.

I za one koji imaju Bibliju kod kuće, ova prva hrvatska džepna Biblija se u suvremenom dinamičnom načinu života nameće kao neizostavan pratitelj koji omogućava da Božja riječ bude drag suputnik na poslu, izlasku u grad, putovanju, ljetovanju i u mnogim drugim prigodama.