Lokalni izbori: obraćanje Domagoja Vukovića (HDS) biračima

Nastavljamo s predstavljanjem lista za svibanjske lokalne izbore na portalu. Motive za izlazak na lokalne izbore Domagoja Vukovića ispred Hrvatske Demokršćanske Stranke (HDS-a) i njegovo obraćanje biračima prenosimo ispod u cjelosti.

Poštovane mještanke i mještani Općine Dugi Rat,
obraćam Vam se kao kandidat za načelnika Općine Dugi Rat i nositelj kandidacijske liste za općinsko vijeće Općine Dugi Rat ispred Hrvatske Demokršćanske Stranke (HDS-a).
Ističem da su sa mnom na listi kandidatkinje/kandidati koji su se u svom dosadašnjem radnom vijeku dokazali kao poštene, moralne i sposobne osobe koje ako budu izabrane od Vas birača mogu garantirati boljitak Općine Dugi Rat.
Na žalost stanovnika Općine Dugi Rat program koji smo izradili još 2009 godine pred svake dosadašnje izbore moramo ponavljati jer se od kapitalnih ulaganja još ništa nije ostvarilo (jedino vatrogasni dom).
Kao čovjek koji je već godinama u politici Općine Dugi Rat moram istaknuti za one koji znaju da kao vijećnik u općinskom vijeću možeš odlučivati jedino ako si dio vladajućih. Kao oporbeni vijećnik možeš ukazivati (prozivati) na pogreške i propuste što smo i radili ali kada je većina ruku u zraku trud Vam je uzaludan. Mnogi će se sjetiti što se sve ovih godina događalo sa donošenjem Izmjena i dopunama prostornih i urbanističkih planova (koja pogodovanja pojedincima) i kakav je bio naš stav.
Koliko štetnih odluka za Općinu Dugi Rat.
Pitanje svih pitanja je zašto nismo sudjelovali u općinskom vijeću kao vladajući? Za one koji nas poznaju dobro znaju da nismo podanici lošeg gospodarenja i upravljanja općinskom imovinom i financijama što se ovih godina konstantno radilo te da nismo željeli podržavati te rabote kao ni privatne interese pojedinaca.
Jedini period kada smo sudjelovali kao vladajući i to kao načelnik i donačelnik  je 2005-2009 godine.
Svi dobronamjerni znaju što se je sve napravilo u tom periodu.
Kao kandidat za načelnika i nositelj liste HDS-a a u skladu sa projektnom dokumentacijom u nastavku teksta ističem dio naših prioriteta...

Dio naših prioriteta biti će:

- kanalizacija središnjeg i zapadnog dijela općine
- izgradnja ambulante sa fizikalnom terapijom. Lokaciju imamo
- u ovom epidemiološkom trenutku bitno je izgraditi montažno demontažnu nadstrešnicu ispred ambulante te osigurati nastavak vađenja krvi u ambulanti
- tražiti od Vlade RH da općina dobije Javno dobra na prostoru ex. tvornice (cca. 34 000 m²)
- izgradnja obalne šetnice od Bajnica do kampa u Dućama a ne zmijolike pješačke staze
- izgradnja i uređenje luka Krilo i Bajnice kao i ostalih luka i lučica
- koristiti EU fondove te državni i županijski proračun
- protiv smo Izmjena i dopuna PPU-a Općine Dugi Rat i UPU-a turističke zone Dalmacija u kojoj bi bila omogućena 1/3 stambene gradnje (ex. tvornica "Dalmacija“ Dugi Rat)
- povratak autobusnog prijevoznika „Promet“ na našu autobusnu liniju uz suglasnost vršenja usluge i privatnom prijevozniku
- uređenje kapelice i mrtvačnice na groblju u Dućama
- izgradnja vodovoda visoke zone.
- izgradnja protupožarnih putova

Pitam svoje protukandidate jesu li i oni "Za“ sve što je gore navedeno?

Prošireni program radova imamo u svom promidžbenom letku koji ćemo naknadno dijeliti.

Ističem da ja i moje kolege podržavamo gradnju i završetak vatrogasnog dom samo je pitanje je li dosadašnji rad transparentno odrađen.
Na žalost svih sportaša u Općini Dugi Rat na lokaciji vatrogasnog doma u planovima mene kao kandidata za načelnika i mojih stranačkih kolega trebala je biti sportska dvorana i ambulanta sa fizikalnom terapijom.

Napominjem da sam spreman na sučeljavanje sa svim protukandidatima za načelnika Općine Dugi Rat ako se može organizirati (zbog epidemioloških mjera) u kinodvorani ili na nekom drugom prikladnom mjestu uz prisustvovanje birača sa našeg područja.

Poštovani birači Nas ne mogu slomiti nevere i bure jer mi smo uvijek postojani i vjerni.

Lijep pozdrav,

Kandidat za načelnika Općine Dugi Rat i
Nositelj liste za općinsko vijeće Općine Dugi Rat
Domagoj Vuković

Povezani članci

Who's Online

We have 304 guests and no members online