Pokreće se digitalna televizija Hrvatske pošte

digitalna televizijaPredsjednik Uprave Hrvatske pošte Robert Jukić i predsjednik Uprave tvrtke Odašiljači i veze Denis Nikola Kulišić u prostorijama Hrvatske pošte su potpisali ugovor kojim su uređene sve pojedinosti buduće desetogodišnje suradnje na projektu digitalne televizije Hrvatske pošte koji će se temeljiti na najnovijem sustavu emitiranja zemaljske digitalne televizije DVBT 2, kojeg odlikuju visoki kapacitet za emitiranje televizijskih kanala, najkvalitetniji signal kojeg sadašnja tehnologija može ponuditi te jednostavno korištenje. Za korištenje digitalne televizije nije potrebna internet veza dok je samo instaliranje korisničkog uređaja iznimno jednostavno te nisu potrebni nikakvi dodatni radovi..., piše Poslovni dnevnik ...

DIGITALIJE

Digitalnu televiziju moći ćete dobiti i preko – Hrvatske pošte!

Izvor: Poslovni Dnevnik

Dobivanjem desetogodišnje koncesije na posljednja dva Multiplex-signala, digitalna televizija Hrvatske pošte i Odašiljača i veza bit će dostupna svim građanima u Republici Hrvatskoj, budući da pokrivenost digitalnost signala prelazi 95 posto teritorija RH. Pakete digitalne televizije građani će moći ugovoriti s Hrvatskom poštom već ove godine.


Digitalna televizija Hrvatske pošte

Digitalna televizija Hrvatske pošte bit će dostupna u gotovo cijeloj Hrvatskoj i svim građanima bez obzira na to gdje se nalazili dok za njeno aktiviranje nije potrebna internet veza.

Ugovaranjem usluge u jednom od 1.128 poštanskih ureda diljem Republike Hrvatske ili preko svog poštonoše korisnici će brzo i jednostavno doći do svog uređaja, ističe se u priopćenju Hrvatske pošte.

Montaža korisničkog uređaja je jednostavna i neće zahtijevati postavljanje novih kabela niti dodatnih instalacija, odnosno montaža ne zahtjeva nikakve dodatne troškove same ugradnje.


Virtualni poštanski ured

Usluga je obogaćena i jednom novinom – virtualnim poštanskim uredom. Korisnici će se moći koristiti uslugama koje pruža poštanski ured iz svog doma, samo s pomoću daljinskog upravljača. Također, bit će omogućeno i zaprimanje pošte u elektroničkom obliku, za sve građane koji se odluče i za tu uslugu.

Korisnik će na svojem televizoru moći provjeriti što je sve zaprimio te ukoliko želi zatražiti i da mu se odabrana pošta dostavi i u papirnatom obliku. 

Povezani članci

Who's Online

We have 117 guests and one member online

  • admin