Umrla je posljednja prilika za hrvatski nogomet

Marković VlatkoPojest ću govno ako je Mamić kriv, ljutitim glasom se prije nekoliko dana novinarima obratio samouvjereni Vlatko Marković, čovjek koji već godinama suvereno vlada krovnom nogometnom organizacijom. Možda ga i neće morati pojesti, jer tko je kriv, a tko p(l)rav u zadnjem (i dosad najvećem) skandalu s namještanjem utakmica u HNL odlučivati će, a tko drugi nego - Marković! I bratija iz HNS-a. Naime, UEFA je procijenila, nakon Markovićevog sastanka s Platinijem, kako je najbolje da daljnju istragu afere s namještanjem utakmica radi HNS, a da će UEFA od danas biti samo partner i potpora HNS-u u rješavanju ovog najvećeg problema otkad je hrvatskog nogometa ...

 NAMJEŠTANJE UTAKMICA

Je li umrla posljednja prilika za hrvatski nogomet?

Piše: Ivan Klarić / SeeBiz
Izvor: seebiz.eu


Sve bi to bilo idilično i sjajno da taj isti HNS s Markovićem na čelu sve do neki dan nije htio priznati da se ta sporna utakmica istražuje i da istražitelji kao sumnjive spominju sportskog direktora Dinama i do neki dan uglednog nogometnog suca i člana vladajuće političke stranke.

Zapravo, prebacivanjem vruće teme iz Nyona u Zagreb i davanjem Markoviću i njegovim suradnicima da sami riješe ovaj problem, umrla je posljednja nada da će hrvatski nogomet napokon biti očišćen od ilegalnih radnji.

Ovakvim raspletom, bojim se, hrvatski nogomet nastavlja svoju agoniju i pitanje je kako će to sve završiti.

HNS-ovci

Povezani članci

Who's Online

We have 259 guests and no members online