Bit ćemo prvaci ako nam dopuste

"Srećom, uskoro će izbori, a hajdučki puk će, dok službeni Hajduk šuti čekajući mrvice s AP-ova stola", kako je na fejsu jučer nakon posljednje VAR afere u režiji nogometne mafi.. pardon sudaca napisao bili kroničar s Duća (V.V.), "opet pohitati dati glas onima kojima ga daje sve ove godine i koji su jedini zaslužni i za ovakav HNS i za ovakav VAR i za ovakve tekstove".
I za donju izjavu predsjednika Hajduka, nadodao bi.

Lukša Jakobušić: "U protekle tri i pol godine Uprava i ja smo bili fokusirani isključivo na klub. Međutim, svjedoci smo da se ovih dana događa modus operandi koji se desetljećima događa u hrvatskom nogometu. Hajduk je na to uvijek ukazivao, međutim, bio sam dojma da mogu na jedan drugi način, konstruktivniji prema vrhu HNS-a, postići bolje rezultate za hrvatski nogomet. Govorili su mi da to neće biti moguće i bili su u pravu."
"S obzirom na ulogu komisije imaju preveliku vidljivost. Činjenica je da su oni opterećenje za hrvatski nogomet već duže razdoblje. Traže da im vjerujemo. Odavno im već mnogi ne vjeruju. I to s razlogom. Oni su odavno izgubili kredibilitet. Ali ne bi o njima, oni su nebitni. Ovdje je sve na onome tko donosi odluke i upravlja Komisijom, iako je ona u suštini neovisna, a to je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić."
"Moj način rada tri i pol godine očigledno nije urodio plodom. Ili nas ne shvaćaju ozbiljno ili mene ne shvaćaju ozbiljno. Hajduk je tu bitan. Neće biti više očitovanja ni dopisa, trebaju nam konkretni koraci. I hrvatska i hajdučka javnost i Hajduk će se potruditi da ga svaki dan podsjećamo na njegovu ulogu, da nije samo uloga reprezentacija, nego hrvatski nogomet, za koji su preuzeli odgovornost. Očekujemo da se tako i ponaša za čisti, pravi i neiskvareni hrvatski nogomet. Tu smo da ga podsjećamo i to ćemo raditi." - rekao je Lukša Jakobušić.

Izvor: FB Hajdučke vijesti

Tomislav Ivić: Bit ćemo prvaci ako nam dopuste

Povezani članci

Who's Online

We have 412 guests and no members online