Kontra mraku, kontra sili

Nakon odluke HNS-a o uvođenju vouchera za gostujuće navijače, održan je sastanak uže jezgre Torcide uz savjetovanje s većinom podružnica. Na njemu je odlučeno da KN Torcida neće sudjelovati u najavljenom sustavu prodaje ulaznica. Svim ljubiteljima nogometa u Hrvatskoj treba biti jasno da ovakav sustav prodaje ulaznice nema veze s borbom protiv navodnog nogometnog huliganizma. Svim osobama protiv kojih se vodi bilo kakav prekršajni/kazneni postupak na hrvatskim sudovima izrečene se mjere opreza/zabrane odlaska na nogometne utakmice uz obvezu javljanja u policijsku postaju. Njima je odlazak na utakmice zabranjen sudskom odlukom i za njih ove odluke HNS-a ništa ne znače, jer i bez njih ne mogu na utakmice. Ovdje je riječ o pokušaju gašenja bilo kakvog otpora kojeg organizirane navijačke skupine i istinski ljubitelji nogometa pružaju pojedincima u Hrvatskom nogometnom savezu koji domaći nogomet koriste isključivo u svrhu stjecanja vlastitog profita..., piše u svom priopćenju Klub navijača Torcida ...

Izvor: Klub navijača Torcida

Prazne tribine stadiona u Maksimiru žele prebaciti na sve ostale stadione u Hrvatskoj kako se na istim tribinama ne bi čuo nikakav znak otpora ili negodovanja protiv vladajućih struktura.

Oni ne žele da nogomet bude zabava za ljude, već njihova privatna tvornica novca. U njoj su gledatelji nepotrebni, a svi neistomišljenici etiketirani kao neprijatelji države.

PROČITAJTE VIŠE...

Povezani članci

Who's Online

We have 350 guests and no members online