Za naše Kolibriće: MNK Olmissum - MNK Square Dubrovnik

Da je život jedna velika borba, uvidjeli smo to na vlastitoj koži nebrojeno puta. Novi dan, otvoriš oči, ustaješ i laganim koracima naprijed. Ali što se događa kada ne možeš prijeći na ostale korake? Kada ne možeš ustati? Kada samostalno disati ne možeš? Kada tvoj glas ne dopire do drugih? Kada si lišen najosnovnijih ljudskih potreba?
I ove veljače u sklopu zimskih malonogometnih priprema MNK Olmissum u Omišu će se odigrati prijateljski susret, humanitarnog karaktera za naše "kolibriće". Ovogodišnja utakmica je na rasporedu u subotu, 2. veljače u 19 sati, a s druge strane parketa svoje futsal znalce postavit će MNK Square Dubrovnik koji se trenutno nalazi na drugom mjestu prvoligaške ljestvice. Posljednjih mjeseci društvene mreže i mediji su popunjeni člancima o lijeku Spinraza i SMA. Godina dana je iza nas, a naši Kolibrići još uvijek trebaju našu, a i vašu podršku kako bi pobijedili u borbi vrijednoj ljudskog života. Još uvijek nije vrijeme za odustajanje i dizanje bijele zastave. Kolibrići imaju svoja krila i dok god postoje ljudi dobre volje, oni koji su voljni pomoći, čuvat ćemo njihova krila za one najbitnije letove u životu.
Cijena ulaznice je dvadeset kuna, sav prihod bit će doniran Udruzi Kolibrići, a moći će se kupiti na ulazu u dvoranu Ribnjak na dan utakmice te od srijede u lokalnim omiškim kafićima. Zato, ne dvojite jer dvorana je dovoljno velika i topla da primi sve one koji žele podržati i pomoći, uz to i uživati u vrhunskoj futsal priredbi.

BORBA SE NASTAVLJA! ŽIVOT JE I DALJE VRIJEDAN

Izvor: MNK Olmissum