Više od utakmice

Nakon što je u ponedjeljak ujutro, oko 04:25 sati, planuo požar u obiteljskoj kući u Dućama, u kojem su ozlijeđene dvije osobe, a obitelji Prlić je izgorio cijeli stan,
Ove nedjelje očekuje nas dvostruki rukometni program protkan humanitarnim karakterom. Druga ekipa RK Hrvatski Dragovoljac igra susjedski derbi protiv ekipe Solina dok prvi seniorski sastav dočekuje ekipu Karlovca, ekipu koja igra najbrži rukomet u 1.HRL-jug ligi. Potaknuti nesretnim događajem od ovog ponedjeljka i u Hrvatskom Dragvoljcu su odlučili da sav prihod od ulaznica i donacija namijeni potrebitim Dućanima. Dođite u nedjelju na tribine dvorane na Ribnjaku, ovo je više od rukometne utakmice.

Izvor: FB MNK Duće, FB RKHD

 

U omiškoj dvorani Ribnjak u utorak je odigrana utakmica Zimske omiške lige koja je imala i humanitarni karakter. Naime, prije utakmice je bila postavljena kutija za donacije nesretnoj obitelji. U akciji, koju je pokrenuo MNK Duće, prikupljeno je 12.000 kuna. Sama dvorana je bila prepuna, a rezultat utakmice je bio najmanje bitan. Ipak, kažimo da su utakmicu odigrale ekipe Sv. Roko Jesenice – Duće. U prepunoj dvorani Duće su pobijedile momčad Sv. Roko Jesenice rezultatom 3:2. Naglasimo i da se još jednom odličnim domaćinima pokazao MNK Olmissum. Treba istaknuti kako donacije traju i dalje, a zainteresirani se za detalje mogu javiti na stranicu MNK Duće.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 80 guests and no members online