Za vikend auto trke na Kozjaku

Za vozače brdskih utrka ovog vikenda nema predaha. Nakon prošlotjedne trke u Skradinu, na redu je nova borba za bodove na stazi Malačka za 16. Nagradu Malačke „Sv. Dujam 2013.”, koja će se bodovati za Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske na brdskim stazama, Prvenstvo Hrvatske na brdskim stazama, Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske povijesnih automobila na brdskim stazama i Regionalno prvenstvo Hrvatske – jug (Prvenstvo Dalmacije) ...

16. NAGRADA MALAČKE

Izvor: Kastela.org

Staza Malačka duga je 5200 metara, tehnički je zahtjevna i brza. Start je na 221 metar, a cilj na 457 metara nadmorske visine nedaleko od prijevoja Malačka.

U subotu, 8. lipnja od 12 sati do navečer održavat će se trening vožnje, a u nedjelju, 9. lipnja, nakon svečanog otvaranja u 11 sati, prva utrka startat će u 12 sati. Proglašenje pobjednika bit će kasno poslijepodne.

16. nagrada malačke

Zbog održavanja auto trka za sav promet bit će zatvorena dionica ceste na Malačkoj u Kaštel Starom u subotu, 8. lipnja od 11 do19.30 sati i nedjelju, 9. lipnja od 10 sati ujutro do okončanja utrke. Promet će se odvijati preko Planog ili zaobilazno preko Solina.