Post festum Omiškog kronometra 2013.

Kronometar utrka u Omišu

Nakon mjesec dana priprema i kišnih dana koji su nam zadavali glavobolje s nestrpljenjem smo dočekali vikend 13. i 14. travnja. Nedjeljno jutro uz šarenilo trkaćih automobila i njihov zvuk privuklo je na Priko preko dvije tisuće gledatelja. Osim dugo očekivanog sunca koje je ugrijalo stazu na "Priku" pred 2. Memorijal Darka Kekeza ugodno iznenađenje je bila podugačka startna lista od 60-tak natjecateljskih automobila i 7 kartinga.. Najavu adrenalinskog vikenda odradili su djelatnici društva "Viadukt" d.d. koji su prepoznali naš rad te nam izašli u susret postavljajući sredinom tjedna velike betonske "new yersy-e" i time na siguran način odvojili prostor za gledatelje od trkaće staze. Onaj drugi dio osiguranja, zaštitarski, kao i uvijek do sada prepušten je našim stalnim suradnicima "Europrotect-u". Najsretniji su bili najbolji na utrci, Ante Mihaljević, Jerko Bartulović i Tomislava Tomaš, koji su osvojili generalku ovog drugog po redu "Memorijala Darka Kekeza", te AK Oneum koji je osvojio prvo mjesto među klubovima ...

POST FESTUM OMIŠKOG KRONOMETRA 2013

Kronometar utrka u Omišu

Izvor: AK Oneum Omiš

Omiški vatrogasci, Zabava TV, Grad Omiš i Općina Dugi Rat karike su lanca bez kojih organizacija ne bi bila ovako uspješno odrađena.

Nakon odvoženog treninga zbog velikog broja natjecatelja odvožene su još dvije dvosatne vožnje umjesto planirane tri. U odličnom tonu, uz DJ Zvonu, natjecatelji pristigli sve od Zadra do Dubrovnika, atraktivnim i brzim vožnjama oduševili su posjetitelje.


Ovjde vrijedi istaknuti i dvanestogodišnju Tinu Crljen iz Šibenika koja je vozeći atraktivni Karting Formula Briggs pobrala najviše simpatija publike.

Najzadovoljniji su bili Ante Mihaljević, Jerko Bartulović i Tomislav Tomaš koji su osvojili generalku ovog drugog po redu "Memorijala Darka Kekeza", AK Oneum koji je osvojio prvo mjesto među klubovima, a na ovom linku pogledajte tko je imao koliko sreće.

Kronometar utrka - Memorijal Darko Kekez

Povezani članci

Who's Online

We have 328 guests and no members online