Zanimljivosti..

Zašto ima sve više samaca na svijetu (Velike brojke)

faćkanjeMuško-ženski odnosi imaju svoje zakonitosti, koje je teško dohvatiti racionalnim umom, a jedino nas praksa može dovesti do bolje spoznaje. A ona najčešće glasi... Ne faćka(te) se! Što ćemo se lagati? To je (najčešći) odgovor! Ivan Janković ima i svoju varijaciju teorije Velikih brojeva primjenjivu na ovu sferu ljudskih odnosa, koju možete pronaći na njegovom blogu (stifmeister.bloger.hr), a koju prenosimo i u nastavku teksta. U najkraćim crtama, ako se pročuje za muškarca da je ženskar, mnoge cure to neće cijeniti. Ok, s tom titulom sigurno neće ostati 'gladan', i svakako je puno bolja od titule 'onaj koji ne zna sa ženama'. No ipak, kad su djevojke u pitanju, mogla bi mu stvoriti probleme, koji su uz malo više truda i vremena ipak rješivi... Dakle, zašto onda ima sve više samaca na svijetu? Kako probuditi ekipu da (opet) faćka, da izlazi, da ne čeka da im idealan partner "padne" s neba... i zašto ja nisam izašao vanka pretprošlu subotu? I onu prije nje? ...

Velike brojke

Piše: Ivan Janković
Izvor:
stifmeister.bloger.hr

Ako se pročuje za tebe da si ženskar, mnoge cure to neće cijeniti. Ok, s tom titulom sigurno nećeš ostati 'gladan', i svakako je puno bolja od titule 'onaj koji ne zna sa ženama'. No ipak, kad su "pristojne" djevojke u pitanju, mogla bi ti stvoriti probleme.

Koliko god da je vjernost sve manje bitna u današnjem svijetu, hvalevrijedne djevojke u većini će slučajeva izabrati nekoga kome mogu vjerovati.
 
S druge strane, bez brojnih pokušaja i stalnih ljubavnih avantura gotovo je nemoguće naći curu koja ti po svemu odgovara, pa je zavođenje velikog broja žena zapravo nužnost.

Što više puta uletiš i tražiš broj mobitela, to su veći izgledi da ćeš naći djevojku kakvu si oduvijek htio. I ne samo to: svakim sljedećim pokušajem postaješ sve iskusniji i vještiji, a samo kao takav možeš ostvariti svoje snove.

Velike brojke su bitne. Možda muškarac treba biti vjeran kad je u vezi, ali dok je slobodan treba pokušavati zavesti apsolutno svaku privlačnu djevojku. To je jedini pravi put.
 
Naravno, između kvantitete i kvalitete uvijek je važnija kvaliteta. Bez kvalitetne zavodničke tehnike prilaženje ženama gotovo da je gubljenje vremena. Osuđen si na uspjeh samo s pijanim i očajnim djevojkama.

Poznajem jednog momka koji dođe u disko, uleti apsolutno svakoj curi i od svih pokupi odjeb. No poznajem i jednog koji je sramežljiv i ne ulijeće gotovo nikad. Pogodite koji od njih dvojice češće završava u ženskom zagrljaju. Pogodite koji će prije razviti kvalitetnu bariteljsku spiku, prijeko potrebnu u licemjernom svijetu muško-ženskih odnosa.

Naravno, onaj aktivniji.

Dakle, aktivna igra je nužna. Ulijetanje svaki put kad imaš priliku nešto je što muškarac mora raditi. Nema baš puno djevojaka koje će nas oduševiti svojim stavomponašanjem i.. zašto lagati, izgledom. Najgore bi bilo još i propuštati prilike zavesti te malobrojne ekskluzivne primjerke ženskog roda.
 
No kako pritom ne doći na loš glas, usprkos svojoj aktivnoj bariteljskoj igri? Diskretnost obično pomaže. Što se manje dječački hvališ, to će ti reputacija biti manje narušena, unatoč ogromnom broju uleta koje ispaljuješ svaki dan. To nije nimalo lako, jer veliki je gušt s braćom muškarcima prije a i poslije utakmice podijeliti svoje ljubavne zgode. Neki samo zbog toga i bare.
 
Važna je i inteligentna igra. Dakle, u jednom klubu ne smiješ uletiti baš svakoj ženi, nego je bolje odabrati 4-5 cura, svaka na drugom kraju diska. Mijenjanje više disko klubova u jednoj večeri iskusniji također preporučuju. Na poslu i na raznim tečajevima isto treba smireno djelovati. Umjesto zavođenja svih žena, treba izabrati jednu, onu najbolju.
 
Ako se i pročuje da si ženskar, to ne mora biti loše. Tad imaš dvije mogućnosti. Prva je bariti cure željne onih 'koji znaju sa ženama'. Takvih djevojaka ima enormno mnogo u našoj maloj zemlji. Druga mogućnost je skeptičnoj djevojci dokazati da 'ti nisi onakav kakvim te smatra'.

Kvalitetna prezentacija samog sebe začinjena s malo glume čini čuda, tako da zapravo s titulom ženskara čovjek gubi jako malo. Sve u svemu, djelovanje na širokom bojištu pobjednička je taktika.

seksZabluda 'postoji cura koja mi je suđena' ostvaruje se samo u lošim američkim filmovima, a u praksi gotovo nikad. Smiješno je koliko ljudi zapravo u to vjeruje i čeka da im idealan partner padne s neba. Zato i ima sve više samaca na svijetu.

Što više pokušaja zavođenja, to bolje. Međutim, pred curom koju osvajaš moraš se ponašati kao da je ona jedina na svijetu i kao da si cijeli život samo čekao priliku da ju zavedeš.

Na taj način stvaraš bajkovitu idilu među vama te ćeš lakše probuditi njezine emocije, nakon čega je dalje sve lako.

I to je to. Još jedan ljubavni paradoks.

Naučen?

Povezani članci

Who's Online

We have 242 guests and no members online