Kino Mediteran Omiš

Stižu novi mediteranski filmovi u "ljetno kino" u dvorištu Osnovne škole u Omišu. Posljednji film na programu ovog ljeta je:

Utorak, 29.8. 21h Funne: Djevojke koje sanjaju more / Funne: Sea Dreaming Girls – dokumentarna komedija

FUNNE: DJEVOJKE KOJE SANJAJU MORE su dokumentarac koji će vas nasmijati do suza - priča o grupi 80-ogodišnjih bakica koje nikad nisu vidjele more i koje donose odluku - skupit će sredstva kako znaju i umiju da bi na more otišle ni manje ni više nego u Hrvatsku!
Filmovi se prikazuju i s HR i s EN titlovima, a ulaznice su 20 kuna. Ekipa iz Kina Mediteran obećava Omišanima i zimska filmska druženja u Ilirskom sjemeništu. Uživajte u filmovima!

Izvor: Kino Mediteran Omiš

Ponedjeljak, 28.8. 21h DRUGA MAJKA / The Second Mother - humorna drama

"Druga majka", sjajna je i duhovita brazilsko-portugalska drama o kućanici Val, kojoj se cijeli život okrene naopkaoo kad joj njena liberalna kći dođe u posjet.. Val radi kao kućna pomoćnica i svoj posao shvaća vrlo ozbiljno. U uvijek savršenoj uniformi odano ispunjava sve potrebe svojih nadređenih, istovremeno brižno odgajajući njihovog sina Fabihna. Elegantna kuća za koju se brine savršeno je organizirana, dok jednoga dana u posjet ne dođe Valina mlada i ambiciozna kćer Jessica. Njezina poletnost i samopouzdanje do temelja narušavaju strogu ravnotežu i čvrsti klasni poredak kućanstva. Dok napetost raste, Val mora odlučiti kome je zapravo odana i što je spremna žrtvovati. Kroz mračni humor i opipljive likove, Anna Muylaert gradi intenzivnu dramu o sudaru starih principa i novih svjetova. Film je osvojio više od 20 nagrada diljem svijeta, uključujući posebno prizanje žirija na Sundanceu te nagradu publike na Berlinaleu.

Who's Online

We have 349 guests and no members online