Zanimljivosti..

Omiški galeb: Da, ono u reklami je stvarno BB Matko

Omišanin Matko iz Big Brothera u reklamiDok je zadarski glumac i dokazani pjevački talent Duško Modrinić, likom Crnog Roka u reklami za mobilnog operatera, uprizorio lik jedne vrste tipičnog Dalmatinca (“polufjakastog” kojemu treba vremena da mu tehnološke novotarije postanu svakodnevno korisne stvari), bivši natjecatelj “Big Brothera”, Omišanin Matko Okmažić, kroz svoje je poslovne projekte oživotvorio drugi, ali jednako prepoznatljiv tip muškarca s priobalja. Redatelji propagandnih spotova Matka, očito, svi redom vide jednako kao - pomalo starinskog, tipičnog dalmatinskog galeba, kakvi su nekada harali dalmatinskim plažama i osvajali srca turistkinja željnih avantura ...

NEKADAŠNJI NATJECATELJ REALITYJA ‘BIG BROTHER’ KROZ REKLAMNE SPOTOVE POKUŠAVA SE DOMOĆI ŽELJENE ULOGE U TV KOMEDIJI

Omiški galeb: Da, ono u reklami je stvarno Matko iz Big Brothera

 

Izvor: Slobodna Dalmacija


Nakon snimanja reklame za tvornicu donjeg rublja, mladi je omiški ugostitelj postao glavni junak i reklame za domaćeg proizvođača sokova, u kojoj kršni Dalmatinaculijeće djevojci koja ga - uopće ne doživljava.

Omišanin Matko iz Big Brothera u reklami

- Dobio sam poziv za casting u kojem su tražili mladog galeba i prošao sam. Snimali smo u Baškoj Vodi i bilo je odlično. Svi su zadovoljni reklamom i stoga očekujem nove pozive za snimanja - kaže nam ambiciozno bivši BB-ovac, te ne skriva kako bi njegovi apetiti spram kamera bili ponajviše zadovoljeni ulogom u kakvoj televizijskoj komediji”.

Okmažić koji, uz obiteljski restoran, trenutačno u Makarskoj vodi i kafić poznatog hrvatskog nogometaša, kaže kako je vrlo otvoren za ovakve “izlete”.

- Bio bi, uostalom, i red da još netko od bivših sudionika popularnog showa, osim naše Antonije Blaće, uspije napraviti medijsku karijeru! Ja se prijavljujem! - bez sustezanja poručuje zaposleni Omišanin.