Ludi vikendi u konobi Bracera

Konoba Bracera na Dugoračkoj Glavici lani je izvan sezone napravila 'veliki povratak' domaćim gositma. Osim neupitno izvrsne spize, iskusnog osoblja i ugodnog ambijenta, uvođenje nešto življe glazbe uživo vikendima i posljedično vrhunska atmosfera te osiguran besplatni prijevoz bili su recept za povratak "izvan sezonskih"gostiju na potezu od Splita do Makarske, saznaje Dalmatinski portal. Nećemo zaboraviti spomenuti i uvođenje odlične i pristupačne marende radnim danom,što je još jedan, ali dnevni, mamac za domaće goste.
Konoba smještena u šumici poviše prekrasne plaži Glavica u Dugom Ratu nadolazećeg vikenda (11.10.) opet kreće sa zimskim programom i to sa sastavom koji garantira zabavu - grupom Festivo. U subotu će goste zabavljati Helena Gudelj, uz domaću uzdanicu Vedrana Roguljića i Duška Radića Dulu. Svakog petka i subote glazba uživo će biti na repertoaru konobe Bracera, koja nudi večeru uz aperitiv za cijenu od 250 kuna, pa naviše. Svakako vrijedi ponoviti opciju koja garantira bezbrižan dolazak, a pogotovo odlazak, ako se gosti odluče za zabavu uz alkoholna pića...

Izvor: Dalmatinski portal
Foto: Tino Kevrić

Ludi vikendi u Bracere

- Kada gosti rezerviraju stol, ostave nam broj mobitela na koji ih nazovemo i pokupimo na mjestu dogovora. Uslugu pružamo do posljednjeg gosta u konobi. Pokrivamo područje od Kaštela do Piska, a prijevoz je besplatan - poručili su novinarima Dalmatinskog portala iz konobe Bracera.

Ludi vikendi u Bracere