Infobip Shift

Infobip, vodeća IT kompanija u Hrvatskoj, objavio je kupovinu splitske IT konferencije Shift, najveće u ovom dijelu Europe, te najavio pomak u svom poslovanju stavljajući u fokus i developere, razvijatelje softvera. Osnivač i CEO ove tehnološke konferencije Ivan Burazin ujedno je imenovan članom Uprave za developersko iskustvo (Chief Developer Experience Officer) u Infobipu. Jedna od glavnih zadaća ovog novog odjela u InfoBipu biti će stvaranje najveće globalne developerske konferencije, i to u Hrvatskoj, što će našu zemlju dodatno pozicionirati na IT karti svijeta, piše Index. Iduća Infobip Shift najavljena je za rujan.

Izvor: Index.hr

Konferencija Shift, koja je prvi put održana 2012. godine s 200 sudionika, 2019. je imala 1.500 posjetitelja. Konferencija se prije održavala dvaput godišnje – prvo u Zagrebu pa u Splitu, a sada se kuju planovi za njezino daljnje širenje. U budućnosti će se konferencija zvati Infobip Shift.

Shift

- "Infobip želi pokazati koliku važnost pridaje developerima u svim svojim odlukama. 'Developercentric' znači da je tvrtka usmjerena prema developerima - kako prema zaposlenicima tako i prema developerima klijentima", rekao je Burazin u emisiji Poduzetnički mindset. Dodao je kako developeri postaju kupci te da se razvila struka odnosa s developerima. Njegov je zadatak da vanjskim programerima pruži takvo korisničko iskustvo da kad su u prilici birati neku developersku tvrtku za suradnju, izaberu Infobip. Način na koji tvrtka namjerava doći do toga jest da pomaže developerima diljem svijeta a da ne traži nešto zauzvrat.

Povezani članci

Who's Online

We have 204 guests and no members online