Moto susret MK Omiški Gusar

Mk Omiški gusarOvog vikenda se u Omišu održava velika bikerska trodnevnica, tradicionalni godišnji susret Moto kluba "Omiški Gusar" na kojem će se okupiti tisuće motorista iz Hrvatske i okolnih zemalja. U petak se nakon okupljanja bikera u večernjim satima na gradskoj plaži održava gitarijada u kojoj nastupaju razni mladi, afirmacije željni, rock sastavi. Pobjednik će osim nagrade dobiti i mogućnost nastupa kao predgrupa u subotnjem večernjem dijelu programa. U subotu nas očekuje pravi pregršt moto događanja, pa izdvojimo samo najznačajnije. Defile motorista počinje na Gradskoj plaži u 15 sati. Nakon đirade po gradu bikeri će zamijeniti motorna sedla klupicama na brodovima te će vožnju nastaviti Cetinom do Radmanovih Mlinica. Tamo će ih dočekati besplatna marenda i piće. Nakon povratka u Omiš na Gradskoj plaži održavati će se moto igre u tri discipline: spora vožnja, potezanje konopa i ukopavanje motora u pijesak. Prisutne će zabavljati pobjednici gitarijade i poznatija rock grupa. Na večer počinje udarni program uz obilje dobre zabave i beskompromisnu rock glazbu. Nastupaju rock grupe Stimulans (Split), Winston Smith (Omiš), Vrane (Požega), Veronica Franco (Omiš) i pobjednik gitarijade. Ulaz je besplatan, a hrana i piće imati će uobičajene cijene za ovakvu vrstu događaja ...

MK OMIŠKI GUSAR

Moto susret Gusara na ušću Cetine

U nedjelju ujutro umorne bikere očekuje doručak, kavu i krafne, a oko podneva većina će polako krenuti na dva kotača svojim odredištima.

Mk Omiški gusar

Moto klub "Omiški gusar" utemeljen je u listopadu 1999. godine , a 2000. su organizirali prvi motosusret na Gradskoj plaži (Velika) pod pokroviteljstvom Turističke zajednice. Lani je velikom feštom proslavljena 11. godišnjica bikerskih susreta na ušću Cetine.

Omiški motoristički susreti su i humanitarnog karaktera te sav sakupljeni novac ide na račun udruge invalida AGAPE. Omiški bikeri se ponose svojom originalnom himnom "Omiški gusar" koju izvodi splitska rock grupa Stimulans.

Ove godine će se 11. moto susret Omiških Gusara održati 23., 24. i 25., (petak, subota, nedjelja) rujna. Na fešti će nastupiti žestoki i poznati hrvatski glazbenici.

Vidimo se ovog vikenda na plaži u Omišu!

MK Omiški Gusar

Povezani članci

Who's Online

We have 440 guests and no members online