10. Moto susret MK Reborn Dalmacija

10. MK Reborn moto fešta

MK Reborn Dalmacija najavljuje svoj jubilarni 10. Moto susret koji će se održati u vikendu od 28. do 31. lipnja 2013. na lokaciji istoj kao i lani, na velikom platou na dugoratskoj Glavici, ispod nove benzinske pumpe i poviše zgrade tehničkog pregleda. Bit će ludo, dugoratski bikeri za okruglu feštu spremju pregršt iznenađenja. U petak uz obilje dobre rock glazbe i u ugodnom i bezbrižnom društvu počastiti ćemo se lipim besplatnim bokunuma s vola na ražnju, a u subotu Lunja, Neno, Jojo, Panker i ostala uigrana ekipa dugoratskih bikera, dijeliti će pečene srdele. Naravno sve očekuje pregršt zabave uz niz događaja uobičajenih za ovakav vid fešti: nastupi rock bandova, moto igre, defile kroz općinu, bikerski ručak, show egzotičnih jo-jo plesačica (birao Jojo) i tako dalje, i tako bliže, ludi nam vikend stiže! ...

10. MOTO SUSRET MK REVBORN DALMACIJA - DUGI RAT

Dugoratska Glavica, 28. - 30. lipnja 2013.

Neka iznenađenja su već izašla u javnost, kao dolazak rock banda HIGH VOLTAGE koji će nas zabavljati i u petak i u subotu.. Iz line-upa izdvajamo grupu BEZDAN i grupu SEBASTIAN, a naravno da će nastupiti i neke od lokalnih uzdanica rock n rolla.

U petak MK REBORN sve svoje prijatelje časti pečenim volom s ražnja, a u subotu srdelama s gradela (u biblijskim količinama). Uz dobru glazbu i izvrsnu spizu, opularne cijene pića, neće faliti ni dobre zabave. Dapače! Uobičajena ponuda moto partija neće izostati, štaviše, očekuju nas zanimljive moto igre, jo-jo plesačice, defile kroz općinu, pa i šire..

Očekujemo Vas u što većem broju u skladu s bajkerskom uzrečicom "Dođite u miru ili ostanite doma!".

Vidimo se ovog vikenda na velikoj fešti na dugoratskoj Glavici ...

MK Reborn

Povezani članci

Who's Online

We have 93 guests and no members online