Fotoklub Rišpet Omiš poziva zaljubljenike u fotografiju

Fotoklub Rišpet Omiš je fotoklub namijenjen svim zaljubljenicima u fotografiju i umjetnost s ovog područja. Osnovan je u lipnju 2013. godine od nekolicine lokalnih svestranih umjetnika i zaljubljenika u fotografiju s ciljem promicanja fotografije kao umjetnosti te poticanja mladih i onih koji se tako osjećaju na bavljenje onim što vole, pružajući im mogućnosti, podršku i znanje. Osmišljen je kao ambijent u kojem će se različiti ljudi družiti, razmjenjivati iskustva i ideje, osmišljavati projekte i planove, kako za osobni napredak, tako i za napredak društva u kojem djeluje, stavljajući naglasak na očuvanje i prezentiranje bogate kulturne baštine koja ga obilježava i okružuje...

NAUČI FOTOGRAFIRATI

Izvor: facebook.com/Fotoklub.Rispet

Prva aktivnost ovog novoosnovanog kluba jest humanitarno prodajna izložba fotografija u susjednoj BiH, u Sarajevu, što je prepoznato kao velika, humana i plemenita gesta te jako dobar način da se započne s kvalitetnim radom.

Rišpet
  foto: Leo Tomić


Tečaj fotografije

Tečaj fotografije fotokluba Rišpet Omiš će se održavati u večernjim satima u prostorijama kluba u barakama na Punti, a obuhvaćat će nekoliko tema: od uvoda u fotografiju i upoznavanja rada fotoaparata, preko “kompozicije slike” (od biranja motiva do pravilnog korištenja svjetlosti), pa sve do osnova obrade fotografije u Photoshopu.

Povezani članci

Who's Online

We have 146 guests and no members online