VIP, T-Mobile, Tele 2 – tko je najjeftiniji?

MobitelkeMože li se doista izračunati najjeftinija pretplatnička tarifa za mobitele? U potrošačkoj udruzi Telekom to su pokušali. Postavili su kriterije i jednostavno 'izbacili' rezultate, piše Tanja Ivančić Belošević u Večernjem Listu. Znali su, kaže Đuro Lubura, da će izazvati buru među operaterima, no pristup je bio jednak prema svima. Operateri u pravilu nude priličan broj kompliciranih tarifa i opcija, što prosječnom korisniku znatno otežava izračun i usporedbu, objasnio je ciljeve Lubura, inače i sudski vještak za telekomunikacije. Mobilni operateri, razumljivo nisu bili oduševljeni računicom udruge, no jdnoglasni su ocjeni da se tarife kroje individualno prema navikama potrošača te da rezultati ovise o tome. A tu su naravno i promotivne akcije ...

KOJI MOBILNI OPERATER JE NAJJEFTINIJI?

Izvori: Večernji List, Poslovni.hr

Nakon prikupljenih podataka i izračuna u udruzi Telekom zaključili su da, kad se gleda korištenje u razdoblju dvije godine, u njihovom zamišljenom najmanjem paketu komuniciranja najmanje cijene od svih tarifa koje je trenutno moguće aktivirati nudi Tele2, u srednjem paketu VIP, dok u zamišljenom najvećem paketu najjeftiniji tarifni paket ima T-Mobile.

tko je najjeftiniji?

"Zanimljivo je primijetiti da je u najmanjem zamišljenom paketu iznimno mala razlika troškova dvogodišnjeg korištenja VIP i Tele2 najjeftinijih pretplatničkih tarifa za privatne korisnike – prosječno samo 2,50 kuna mjesečno", navodi se u priopćenju iz Udruge Telekom.

Povezani članci

Who's Online

We have 211 guests and no members online