Maškare: Očekujemo skoro misec dana dobre zabave

- Očekujemo skoro misec dana dobre zabave, maškaravanja, veselja, maskenbala, krnjevala.. Nama će zasigurno biti bolje, a njima će biti isto kao što je bilo i do sad - naivno se izletio u javnosti Blenki, veliki meštar od malih maškara u sjeni, pozivajući sve Dugoraćane, a pogotovo najmlađe, one još uvijek neiskvarene, da im se pridruže na Dugoračkom krnjevalu koji se planira održati u nedjelju, 23. Jelene Veljače, u cirkusu "Dalmacija" Dugi Rat.
I dok se Dugoračke maškare polako počinju okupljati i spremati za dane lude zabave, dok se utanačuju svi detalji maskenbala i fešte, dojučerašnji dugoratski načelnik planira kako neprimjetno emigrirati u Katune sve do čiste sride, kada će općinskim ocima opet slasti vlasti pasti u Krilo.
Dugoračke maškare već nekoliko godina tradicionalno ne preuzimaju Ključe Općine od vladajućih, jerbo oni otključavaju samo - praznu blagajnu. Umjesto toga protestno nepreuzimanje vlasti slaviti će se uz bogati brački stol, muziku uživo i veselicu do ranih jutarnjih sati....

Pa kaže: Piti, piti i ljubiti, lude noći provoditi jer.. ovdje nitko nije normalan, nije normalan, od investitora pa do načelnika, svi žetončići su za jednog, nema više po jednog za sve, je sve ide u centralu, sve u ime partije, ta zna se - u se, na se i poda se! Što je to s svitom u ovom sistemu, samo rade, loše jedu, a piju cijelu treću smjenu. Što je to u ljudskom biću, što ga vodi Jandrokoviću? Dolje Šeks, samo seks!

MB

Povezani članci

Who's Online

We have 159 guests and no members online