Iz Regije..

Omišani otvaraju i javnu kuću da bi djeci približili zdravstveni odgoj

Nakon oduuužeg vladanja gradom na ušću Cetine, Omiški gradonačelnik Ivan Škaričić je konačno odstupio i dao vlast u gradu Srećku Čečuku, predsjedniku kulturno-povijesne udruge "Omiški gusar", koji već za nekoliko dana optimnistički očekuje procvat Grada i svekoliko boljitak njegovih žitelja ...

OMIŠANI OTVARAJU I JAVNU KUĆU DA BI DJECI "PRIBLIŽILI" ZDRAVSTVENI ODGOJ

Piše: Davor Grgat

Doduše, kako je na samom početku kazano, za očekivati je da će tu blagodat najprije osjetiti umirovljenici, kojima će se primanja skoro pa udvostručiti.

omiški gusar

Zahvaljujući poslovičnoj snalažljivosti, već su angažirali tri dobro poznata bankara, a i jednog šeika, te vjeruju da će za narednih dvadesetak dana, do kada će biti na vlasti, uspješno završiti obilaznicu Trogir - Omiš, prvenstveno istočni dio, te Omišku kanalizaciju, Sportsku dvoranu i sanirati obron stijena poviše grada.

Tijekom posljednjih faze njihova mandata otvorit će Javnu kuću, kako bi djeci "približili" zdravstveni odgoj, kad već to ne mogu oni koji su za to poozvani, a sve to će rezultirati povečanim financijskim planom za naredno razdoblje.

I na kraju, omiški gradonačelnik je bez ijednog svog stranačkog kolege bolna srca predao ključ Grada, rekavši da je "bolje predati ključ bez ikakvog komentara i ne ljutiti se, jer jedino na taj način ponovo se može doći na vlast..."

omiške maškare uzimaju ključ

Povezani članci

Who's Online

We have 132 guests and no members online