'Euro kava' na Rivi: Saznaj više o euro-izborima

Udruga za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda "Cenzura plus" u suradnji s Uredom za informiranje Europskog Parlamenta u Hrvatskoj priređuje, odnosno poziva Vas, na kavu s građanima u subotu, 29. ožujka 2014. u 10 h, u kafiću FRO na Splitskoj rivi (na izlazu s Voćnog trga na Rivu), na kojoj se u opuštenoj atmosferi možete i informirati o izborima za članove/ice Europskog Parlamenta koji se održavaju 25.svibnja ...

"EURO" KAVA S GRAĐANIMA

"Izbori za Europski parlament 25.5.2014.: Zašto je moj glas važan?"

Izvor: Cenzura+

Ured za informiranje Europskog parlamenta posjetom trima najvećim dalmatinskim gradovima građanima i lokalnim medijima nastojati će približiti nadolazeće europske izbore i problematizirati pitanje izlaznosti i građanske participacije u kreiranju europskih politika, a čija su konkretan i opipljiv dio zasigurno izbori za Europski parlament.

euro kava

Sa građanima će razgovarati: Violeta Simeonova Staničić, Ured za informiranje Europskog Parlamenta; Dr.sc. Hrvoje Špehar, Fakultet političkih znanosti u Zagrebu; Jelena Berković, udruga GONG; Andrea Čović Vidović, odnosi s javnošću, ured za informiranje EP u RH.