Galebovo rublje štiti i od vatre

rublje GalebJedna od rijetkih tvornica trikotaže s tradicijom u Hrvatskoj, Omiški "Galeb" izlagala je i na prestižnoj Međunarodnooj izložbi proizvođača naoružanja i vojne opreme "ASDA", nedavno održanoj u splitskoj Spaladium Areni. Među 140 izlagača iz 23 zemlje, Galeb se predstavio specijalnom linijom donjeg rublja. - Razvili smo novu vrstu artikala donjeg rublja za žene i muškarce koji djeluju u ekstremnim uvjetima. Ova linija namijenjena je za pripadnike vojske, policije i vatrogasnih postrojbi - ističe Julija Hrstić, voditeljica marketinga tvornice iz grada na ušću Cetine ...


GALEB "SPECIJALAC"

Galebovo rublje štiti i od vatre

Piše: S.B. / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Radi se o rublju izrađenom od specijalnih vlakana koje karakteriziraju posebna funkcionalna svojstava, a koja omogućavaju odvlaživanje tijela, termoregulaciju i zaštitu od vatre, a imaju i antistatska svojstva.

- Za novu liniju pobrali smo samo riječi hvale, a u ponudi imamo majice dugih i kratkih rukava, donje majice bez rukava, kao i bokserice i slip gaće, te duge gaće za muškarce. U ženskoj liniji nudimo također majice dugih i kratkih rukava, uz one obvezne s bretelama, kao i slip gaćice te bokserice i duge gaće. Boje su modra i crna, s mogućnošću narudžbe i u drugoj koluri - doznajemo u Galebu, s naglaskom kako će se uskoro i oznaka Galeb-Omiš naći ispod uniformi vojnika, policajaca i vatrogasaca.

vatrogasci

A kako bi ponuda bila kompletna u Galebu su napravili kapu od nezapaljiva materijala, koju su posebno pohvalili vatrogasci.

Povezani članci

Who's Online

We have 390 guests and no members online