Ispleteno s ljubavlju u Omišu

Nova kolekcija po kvaliteti naaleko poznate omiške trikotaže Galeb stigla je u prodavaonice. U prigodnoj kampanji novu kolekciju predstavlja par Pedro Soltz i Iris Cekuš. I ove sezone Galebovi dizajneri, osim kvalitetnog donjeg rublja, donose i novosti u vidu elegantnih odjevnih komada poput ženstvene majice s mašnom ili čipkastog bodija koji su predviđeni za formalne prigode ili večernje izlaske. Sportski modeli trenirki odabir su za popodnevne kave i ležerne šetnje Omišem i Poljicima. Osim novina kroz modni asortiman, Galeb se u novoj kolekciji može pohvaliti i funkcionalnim modelima pidžama koji su namijenjene majkama, a primarni cilj je olakšati dojenje. Ugodni obiteljski modeli pidžama s božićnim dezenom asociraju na toplinu. No to nije sve, kolekciju možete pogledati ovdje.

Izvor: Galeb.hr, MB

Galeb, hrvatski brand koji godinama odijeva generacije i generacije, postao je sinonim za kvalitetno rublje domaće proizvodnje. Iako je osnovan daleke 1951. godine u Omišu, Galeb se na sve zahtjevnijem tržištu održao zahvaljujući visokoj kvaliteti te raznim tehnološkim inovacijama koje uvodi kako bi bio u korak s trendovima na globalnom tržištu, ali i niskoj cijeni rada svojih iskusnih i marljivih radnica.
 
Omiška tvrtka jedina u regiji posjeduje OEKO-TEX certifikat koji garantira da su sve komponente proizvoda testirane na štetne tvari te da je artikl u potpunosti ekološki siguran.

Povezani članci

Who's Online

We have 157 guests and no members online