Zanimljivosti..

Tonka i Davor Grgat proslavili zlatni pir

Tonka i Davor Grgat proslavili zlatni pir"Dragi župljani, pred nama je naš novinar Davor Grgat sa suprugom Anticom (Tonkom), koji slave  zlatni pir – 50. godišnjicu braka!" - rekao je to u U petak, 20. svibnja u dugoratskoj crkvi "Sv. Josipa" na početku svete mise, don Zdravko Vučak okupljenim vjernicima. Hej, 50 godina u braku! U današnjici to je velika stvar! Supružnici Grgat imali su težak i buran život. Prošli su kroz nevere 'o života i to ne jednom, radili su sve i svašta, od rintanja u poduzeću pa sve do iznajmljivanja zemlje, a radni dan im je često bio od 06-24 sata. Davor je, moglo bi se reći, cijeli svoj radni vijek radio dva zanimanja, a kad je 1993. otišao u mirovinu, mogao je birati mirovinu od poduzeća "Obnova" ili od novinarstva. Supruga Tonka je godinama radila u tri smjene i brinula se o djeci, i uz to držala tri kantuna kuće ...


TONKA I DAVOR GRGAT

Grgatovi proslavili zlatni pir!

Piše: Mladen Banović

Iako su prije braka imali sina, kasnije su dobili sina i kćer, a danas imaju i četiri prekrasne unuke, koje su ih baš ovom prilikom iznenadili i počastili kao  što i priliči 50 godišnjici zajedničkog života, što će prvom peru Malog Rata i njegovoj Tonki ostati u dragoj i dugoj uspomeni.

I na kraju, od slavljenika doznajemo savjete za uspješan brak - valjda će mi zatrebati jednom - međusobno  poštivanje, tolerancija, uvažavanje suprotnih stajališta, vjernost i nadasve ljubav. 

Čestitamo šjor Davoru i njegovoj Tonki 50 godina jubavi!

Tonka i Davor Grgat proslavili zlatni pir
  Grgatovi...