Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u utorak u Omišu

Pozivaju se aktivni i neaktivni darivatelji krvi, te svi ljudi dobre volje, na akciju darivanja krvi koja će se održati u prostorima hotela "Plaža" u Omišu, u utorak, 04.05.2021. u vremenu od 8 do 12 sati. Pozivamo sve zdrave osobe od 18 do 65 godina starosti koji su u mogućnosti da se odazovu i pridruže ovoj humanoj akciji. Nakon kratkog liječničkog pregleda i određivanja hemoglobina u krvi, klasično darivanje krvi traje svega desetak minuta...
Ukoliko namjeravate u utorak u Omišu darovati svoju krv, molimo vas da svoj termin dogovorite jednostavnim pozivom na broj 091 72 55 722.

GDCK Omiš, MB

Svjesni težine situacije u kojoj smo se svi našli želimo vam ovim putem zahvaliti za sve do sada učinjeno i još jednom naznačiti važnost daljnjeg kontinuiranog darivanja krvi za sve osobe čije bi zdravlje zbog nedostatka krvi i krvnih pripravaka moglo biti ugroženo.

Akcije dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa provode se i dalje na način da se poštuju najviši higijenski standardi, siguran razmak između darivatelja krvi te uz minimalan broj osoba u jednom prostoru.

Bolesnici čije je izlječenje pa i sam život ovisan o transfuzijskom liječenju, ne mogu čekati da epidemija prođe. Molimo Vas da se odazovete ovoj redovitoj akciji davanja krvi, jer svaka darovana doza krvi može spasiti nečiji život.

Akcija će biti održana u utorak, 04.05.2021. u hotelu Plaža Omiš od 8 do 12 sati.

Povezani članci

Who's Online

We have 436 guests and no members online