HEP dobiva konkurenciju: Slovenci i Nijemci ponudili jeftiniju struju

Jeftinija struja?Nakon slovenskog GEN-I-a danas je svoje tarifne modele predstavila zagrebačka tvrtka RWE Energija iza koje stoji njemački energetski div RWE. Nude tri paketa s popustima od 10 do pet posto, ovisno o tome je li ugovor potpisan na tri ili jednu godinu, javlja tportal. Za online opciju nude dodatni popust od dva posto i 150 kuna bonusa, što bi u konačnici do kraja godine značilo uštedu od 18 posto. Nakon prelaska korisnici će dobivati dva računa, jedan od HEP-a za mrežarinu i drugi od dobavljača za potrošnju električne energije, piše tportal. No, kad su u pitanju cijene za krajnje potrošače, treba biti vrlo oprezan ...

HEP DOBIVA KONKURENCIJU

Slovenci i Nijemci ponudili jeftiniju struju

Izvor: tportal.hr

"Premda će neki korisnici moći uštedjeti više u 2013., ne želimo zavaravati građane. Realno je očekivati da će dugoročna ušteda za prosječno kućanstvo biti u rasponu od 5 do 15 posto", rekao je Zoran Miliša, predsjednik Uprave RWE Energije.

Nije želio komentirate ponudu slovenskog GEN-I-a, samo je rekao kako će korisnici morati sami ocijeni koji je dobavljač pouzdaniji, jeftiniji i sigurniji u opskrbi strujom.

Oko 250 agenata RWE Energije od srijede kreće po Hrvatskoj u prodaju paketa. Miliša je naglasio kako će promjena dobavljača biti vrlo jednostavna, od građana će se tražiti samo dva potpisa.

Nakon prelaska korisnici će dobivati dva računa, jedan od HEP-a za mrežarinu i drugi od dobavljača za potrošnju električne energije, piše tportal.

Povezani članci

Who's Online

We have 410 guests and one member online

  • admin