Ante Toni Žižić otišao u Cibonu

Ante Toni Žižić novi je član Cibone. Talentirani 17-godišnji košarkaš iz Duća, mlađi brat bivšeg reprezentativca i člana Splita i Cibone Andrije, potpisao je za Vukove. Mladi centar koji je bio bitan član U18 reprezentacije Hrvatske koja je pod vodstvom izbornika Ante Nazora ovog ljeta osvojila broncu na EP odlučio se za nastavak karijere pod Tornjem iako je bilo i drugih interesenata. Željela ga je Cedevita, ranije Maccabi... Mladi Žižić je potpisao ugovor na četiri godine (tri plus jednu). Ante Toni Zižić je treći član dinastije Žižić koji će obući dres Cibone nakon spomenutog brata Andrije i rođaka Antonija. Mladi Žižić dijete je KK Omiš, a prošle sezone nastupao je za momčad Ribola Kaštela ...

KOŠARKA

Ante Toni Žižić otišao u Cibonu

Piše: Frane Vulas / Slobodna Dalmacija

Žižić bi trebao biti jedan od kamena temeljaca nove Cibone kojoj prijeti stečaj i kojoj će ove sezone po riječima sportskog direktora Aleksandra Petrovića budžet za momčad iznositi pola milijuna eura.

ante toni žižić

Daroviti 210 centimetara visoki centar trebao bi dobiti ulogu u klubu namijenjenu Marku Arapoviću koji se odlučio za odlazak u Cedevitu. Ukoliko aktualni osvajač ABA lige ne riješi problem blokade Zižićev ugovor postat će nevažeći.

Povezani članci

Who's Online

We have 108 guests and no members online