Mladi kick-boksači nastavljaju niz uspjeha

Kadeti i junior KBK Dalmacija Dugi RatOsim velikih ovogodišnjih uspjeha Tomislava (viceprvak Europe u low-kicku) i Zvonimira Čikotića (juniorski low-kick viceprvak Svijeta) dugoratski kickboxing klub "Dalmacija" može se pohvaliti i vrlo dobrim rezultatima pomlatka kluba, starijih kadeta i juniora koji na turnirima i natjecanjima diljem Hrvatske kontinuirano postižu zapažene rezultate. Na Kupu Hrvatske u light contactu za starije kadete i juniore, održanom prošlog mjeseca u Sinju, junior Tomy Jurčević u kategoriji do 63 kg je osvojio drugo mjesto, treće mjesto izborili su kadeti Josip Kolobarić (-57 kg) i Ante Perić (+69 kg), četvrto Ivica Tafra (-63 kg) i peto mjesto Mateo Jurčević (-63 kg). Čestitamo mladim sportašima i treneru! ...


KICK-BOXING

Mladi kick-boksači 'Dalmacije' nastavljaju niz uspjeha

Kadeti i junior KBK Dalmacija Dugi Rat

Tekst i slike: Mladen Banović

Čestitamo mladim sportašima na marljivom treniranju i postignutim rezultatima u takmičenjima sa svojim vršnjacima iz Hrvatske i susjedne BiH.

Nastavlja se tako niska uspjeha dugoratske škole borilačkih vještina koju već desetljećima vodi Jozo Čikotić, izbornik hrvatske reprezentacije u low-kicku.

Kadeti i junior KBK Dalmacija Dugi Rat

Tomislav Čikotić, viceprvak Europe u low-kicku (Baku 2010), te Zvonimir Čikotić juniorski viceprvak svijeta u low-kicku (Beograd 2010), prva su sportska imena dugoratskog kluba, s tim da je stariji Tomislav i trener mlađih uzrasta u KBK Dalmacija i KBK Podstrana.

Kadeti i junior KBK Dalmacija Dugi Rat

Kao što vidimo, i pomladak kluba marljivo i postepeno ide već utabanom stazom ka vrhovima ovog popularnog borilačkog sporta.

{gallery}galerija/20101028_kbk_dalmacija{/gallery}

Povezani članci

Who's Online

We have 197 guests and no members online