Party league Croatia

Discoteque RivaZanimljiva turistička inicijativa stiže iz Splita. Carmen Borošić, glazbena menadžerica iz udruge "KA-2" Hrvatsku vidi kao centar zabave za mlade ljude željne noćnog provoda i tuluma. Ideja je to na kojoj želi raditi ekipe zaljubljenika u klupsku glazbu okupljena oko projekta Party League Croatia koji su ovaj novi hrvatski turistički proizvod prije par dana predstavili u Splitu. Party league Croatia je projekt koji se sastoji od gostovanja renomiranih hrvatskih klupskih glazbenika u klubovima diljem Lijepe naše, ali i stranih zemalja, čime bi se Hrvatska promovirala kao party destinacija za sve mlade željne dobrog provoda ...


PARTY LEAGUE CROATIA

"Hrvatska klupska scena konkurirat će Ibizi i Santoriniju"

dj party

Piše: Merien Ilić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

- To je samo dio projekta koji starta 1. lipnja u Zadru, potom je 3. lipnja u Splitu, te se nastavlja u Hvaru, Puli, Rijeci, Zagrebu, Slavonskom Brodu, Osijeku i Dubrovniku, tijekom lipnja. Na gradskim trgovima priredit ćemo velike partyje uz nastup domaćih DJ snaga.

Bit će to nezaboravna zabava za mlade iz cijele Europe i šire, a time ćemo početi dugotrajan proces brendiranja Hrvatske kao centra vrhunske zabave, što će zasigurno doprinijeti ciljevima razvoja naše zemlje u europskim okvirima - kazala je Carmen Borošić, glazbena menadžerica iz udruge KA-2.

Dodala je kako svijetu treba dati do znanja da i mi imamo odličnu elektronsku scenu te možemo konkurirati Ibizi ili, pak, Santoriniju.

Discoteque Riva

Organizatori su najavili da će se organizirati i audicije za klupske glazbenike i promotore kako bi odabrali najbolje što Hrvatska može ponuditi, i to predstavili potencijalnim posjetiteljima Hrvatske.

Ciljana publika su mladi gosti iz europskih zemalja koji su dobri potrošači jer je uz dobru zabavu usko povezana i dobra potrošnja.

U rujnu Party League Croatia kreće na europsku turneju po turističkim sajmovima, gdje će uz potporu Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice promovirati naše DJ-e i Hrvatsku kao nezaobilaznu destinaciju u ovom dijelu Europe.

Sami nastupi na gradskim trgovima još čekaju predstavljanje lokalnim vlastima i njihov blagoslov, no organizatori vjeruju da dolaze s pravim argumentima.

dj party

Povezani članci

Who's Online

We have 220 guests and one member online

  • admin