Milina pametna kolica: Shop and Touch

Shop & Touch

S našim izumom Shop&Touch uvijek si prvi na blagajni, nikad ne čekaš u redu. Tako su u splitskoj tvrtki Husar predstavili svoj izum, uređaj s kojim obična šoping kolica postaju "pametnija", a kupac dobiva automatsku blagajnu. Proizvod će posebno razveseliti one koji ne vole lutanja i gubljenje vremena po trgovačkim centrima. - Takvog asistenta nema nigdje u svijetu - kaže Miljenko Perić, vlasnik i direktor male splitske tvrtke. Nije mu poznato da postoji negdje jedan proizvod o kojem imate kataloge, navigaciju, tražilicu, mapu trgovine s lokacijama kupca i artikala, skener bar kodova i blagajnu. Sve su to smislili i stvorili Splićani, 10 Husarovih zaposlenika, mahom programera i informatičara. Sustav je trenutno dostupan samo u Splitu, u Konzumovu centru na Sirobuji ...

MILINA PAMETNA KOLICA

S uređajem Shop&Touch nema čekanja pred kasom

Izvor: Slobodna Dalmacija

Uskoro će pomoću njega kupovati Zagrepčani, zatim će ga uvesti Velpro te Konzumovi centri u regiji i, kako sada stvari stoje, veliki trgovački lanac u Brazilu.

Proizvod nazvan Shop&Touch sastoji se od zaslona osjetljivog na dodir koji služi za komunikaciju s korisnikom, te barkod čitača za jednostavno učitavanje informacija o proizvodu. Postavlja se na obična kolica u prodajnim centrima i kupcu daje pregršt informacija.

Husar - Shop and Touch

Tako na njemu mogu vidjeti trenutne akcijske ponude, pronaći lokaciju željenog artikla, provjeriti cijene proizvoda, a na zaslonu kupac u svakom trenutku može vidjeti gdje se nalazi na mapi prodajnog centra. Pritom će uređaj pokazivati najkraći put do željenog proizvoda, ali i osiguravati dodatne podatke o proizvodu.

Kupac u svakom trenutku može provjeriti sadržaj i ukupan iznos svoje košarice, te na blagajni izvršiti automatsku naplatu kupljenih proizvoda, jer kupci imaju mogućnost sami skenirati sve proizvode koje kupe. Time će se izbjeći i dugi redovi i čekanja pred blagajnama.

Husar - Shop and Touch

Miljenko Perić, vlasnik i direktor Husara kaže da s njihovim izumom kupuju svi. Djeci je zabavno skenirati bar kodove pa pomažu roditeljima pri kupnji, a iznenadilo nas je što su umirovljenici izuzetno dobro primili Shop&Touch. Uglavnom koriste samo automatsku blagajnu jer u svakom trenutku vide popis skeniranih proizvoda, koliko svaki košta, kolika im je ušteda.

Povezani članci

Who's Online

We have 119 guests and no members online