Jesenice Open, drugi dan

jesenice openUtakmicama u nedjelju nastavljeno je prvo kolo malonogometnog turnira JESENICE OPEN 2102. Sve utakmmice odigrane su u borbenoj, ali korektnoj atmosferi, u apsolutno sportskom i fer ozračju. Posebno izdvajamo susret između ekipa OBERI i DICE ORIJA 3-9. Sama utakmica protekla je u izuzetno natjecateljskoj i emocijama nabrijanoj atmosferi, ali i bez toga ova će utakmica ući u povijest Jesenica po nekoliko stvari. Na terenu su se našle čak tri generacije jeseničkih malonogometaša, i to generacija '55 - '60, '75 - '80, te generacija 1999 - '04. Trgo i Ivaniševići, su spremljeni u legendu, a sadašnji karici Žilići, uz potporu nove generacije Žilića, Lozića i Naranča, predstavnici su vremene koje dolazi. Od mladih Orijana, posebno bi istakli Duju Lozića, koji je pokazao veliko malonogometno umijeće ...

MALI BALUN U STAROM SELU

Jesenice Open, drugi dan

Izvor: Udruga Jesenice

Od ostalih utakmica, istakli bismo veliku borbenost, te veliku želju za pobjedom svih učesnika, a izdvojili bismo nevjerojatno lijepi gol koji je postigao Vlade Tomaš, koji će vjerojatno biti najljepši gol turnira (molimo one koji su snimali utakmicu, ako su snimili ovaj gol da nam ga postave na facebook zidić Udruge Jesenice).

balunjeri jesenica

Ono što je iznenadilo organizatore, to je veliki broj navijača, a posebno mladih djevojaka. Kako igralište Blagajna, za sada ima samo 20 uređenih mjesta za gledanje, to je postao najveći problem organizatora, a i zadatak da pored direktura i inženjeri iz Udruge Jesenice nađu tehničko rješenje za "proširenje" gledališta.

Povezani članci

Who's Online

We have 209 guests and no members online