#3PSplit konferencija: Poduzetništvo u turizmu

Četvrta #3PSplit konferencija održati će se 26. i 27. veljače 2016. na Ekonomskom fakultetu u Splitu na temu "Poduzetništvo u turizmu" u suradnji udruge s partnerima, Turističkom zajednicom naše županije i Ekonomskim fakultetom. Kroz teme: Zašto postati poduzetnik u turizmu?, Aktivno studiranje, Primjeri uspješne prakse u turizmu, Financije projekata, Novi izvori financiranja u poduzetništvu, Usluga kao temelj turizma, predavači, poznata imena iz svijeta poduzetništva koji pomažu u promoviranju poduzetništva i samozapošljavanja u lokalnoj zajednici, predstaviti će polaznicima temeljne segmente poduzetništva. U sklopu programa će i ove godine biti organiziran besplatni Speed Date Consulting, kojem su mentori  Saša Cvetojević, Ivo Špigel, Krešimir Macan, Stevica Kuharski, Đulijano Nola, Mateo Perak, Antonio Perić, Ivana Ninčević, Smiljana Pivčević, Marina Lovrinčević i drugi.biti na raspolaganju malim poduzetnicima, ali i onima koji imaju poduzetničku ideju i tek namjeravaju to postati. Prijave su otvorene do 25. veljače 2016. Pohađanje ovog programa je besplatno, a polaznicima će na kraju biti uručeni i certifikati o sudjelovanju.

PODUZETNIŠTVO U TURIZMU

Izvor: #3PSplit

Projekt #3PSplit, pokrenut je prije tri godine s ciljem poticanja poduzetništva kod mladih i onih koji se tako osjećaju, te je prerastao u udrugu posvećenu promicanju poduzetničke inicijative kod mladih ljudi. Video o protekla tri #3PSplit događaja možete vidjeti ovdje.

Početna ideja bila je organizirati jedan događaj namijenjen poticanju poduzetništva kod mladih u Splitu. #3PSPLIT nikad ne bi postao održiv projekt da mu na samom početku podršku nisu dale važne poduzetničke institucije u Hrvatskoj, zagrebački ZIP odnosno njegovi osnivači Saša Cvetojević i Ivo Špigel i splitski Shift, odnosno utemeljitelji Shift konferencije Ivan Burazin, Antonio Perić i Mateo Perak.Osim institucionalne podrške ne treba zanemariti ni podršku drugih hrvatskih poduzetnika poput Stevice Kuharskog – Alamo, Matije Kopića – Farmeron, Ilije Brajkovića – Akcija, Ivane Ninčević – Poduzetnički Centar Solin i mnogih drugih.

#3PSPLIT je prilika za studente, mlade i druge zainteresirane da iz prve ruke čuju priče najpoznatijih poduzetnika, da se ohrabre, motiviraju, da pokrenu prvenstveno sebe, svoje ideje i započnu vlastiti posao.

Who's Online

We have 417 guests and one member online

  • admin