Split: Predavanje o društvenom poduzetništvu i inovacijama

SamozapošljavanjeEuropska komisija već dugi niz godina potiče razmjenu dobrih praksi na temu malog i srednjeg poduzetništva te su u tom smislu usvojene su i Europska povelja o malim poduzećima (European Charter for Small Businesses) te Europski akcijski plan za mala poduzeća (Small Business Act for Europe) koji svojim načelima i savjetima te bazom dobrih praksi (datebase of good practies) žele pružiti smjernice i pomoć malim i srednjim poduzetnicima. U tom kontekstu, javno predstavljanje HUB-a Zagreb i Global Shapersa Hrvatske organizira se s ciljem informiranja prvenstveno mladih o različitim oblicima podrške koje im se nude kako bi realizirali vlastite ideje i projekte s ciljem razvijanja društveno odgovornog poduzetništva i (samo)zapošljavanja ...

SAMOZAPOŠLJAVANJE

Izvor: DalmacijaNews

Info zona i Udruga za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus u petak, 15. veljače, s početkom u 18 sati u prostoru splitske Info zone (Jerina 1) organiziraju javno predstavljanje dviju inicijativa koje potiču društveno poduzetništvo i promoviraju društvenu inovaciju.

Obje inicijative koje će se predstaviti na javnom događanju dio su različitih međunarodnih mreža putem kojih su dobile podršku za razvoj te sada i same za zadatak imaju pomoći sličnim inicijativama u regiji.

Zapošljavanje

Povezani članci

Who's Online

We have 128 guests and no members online