Otvorene prijave za Proljetnu školu poduzetnosti

Otvorene su prijave za Proljetnu školu poduzetnosti - program obuke i podrške mladima za uspješnije zapošljavanje, kojemu je cilj osnažiti mlade u području poduzetnosti, pokretanja vlastitog posla i razvoja novih vještina i kompetencija. Neke od tema koje će se obrađivati u sklopu četverodnevne edukacije uključuju područje poduzetnosti, javnog nastupa, pisanja životopisa te razvoja ideje u projekt koji će mlade potaknuti na samozapošljavanje. Po završetku treninga koji će se od 11. do 16. ožujka održati u okolici Splita, sudionici će uz podršku mentora realizirati radionicu ili prezentaciju s mladima na neku od tema koja je bila obrađena na treningu. Osim toga, polaznici će imati mogućnost sa stručnjacima razviti projekt koji bi željeli prijaviti na razne fondove i izvore financiranja ...

PROLJETNA ŠKOLA PODUZETNOSTI

Izvor: Dalmatinski portal

Prijaviti se mogu nezaposleni mladi od 18 do 30 godina s područja Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije. Sudionici će se birati prema iskazanoj motivaciji i spremnosti da se posvete aktivnostima za vrijeme i nakon treninga te će im u potpunosti biti pokriveni troškovi smještaja, hrane i prijevoza.

Životopis i motivacijsko pismo potrebno je poslati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do 2. ožujka 2015. godine u 23:59.

Proljetna škola poduzetnosti projekt je kojeg treću godinu za redom, uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih, provodi Forum za slobodu odgoja, a ove godine za područje tri dalmatinske županije u partnerstvu s Info zonom.

Povezani članci

Who's Online

We have 158 guests and no members online