Ante Vitaić novi je trener seniora Orkana, Goran Pekas pridružio se dugoratskoj koloniji na Poljudu

Ante Vitaić imenovan je novim trenerom seniora Orkana iz Dugog Rata. Po riječima Josipa Tomića, predsjednika dugoratskog nogometnog kluba, dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo, te će najpoznatije "dite Orija" Ante Vitaić već u ponedjeljak 25. siječnja krenuti s pripremama seniora Orkana za proljetni dio prvenstva u kojeg klub iz Dugog Rata ulazi s liderske pozicije i ne krije ambicije da tamo i ostane te izbori ulazak u veći rang natjecanja uoči skoro važne godišnjice, prvh 100 godina rada kluba.. Dosadašnji trener Orkana Goran Pekas pridružiti će se dugoračkoj nogometnoj "koloniji" na Poljudu, koju, uz trenera Damira Burića, dugoratskog zeta, čine trener vratara Tonči Gabrić, trener juniora Tonči Žilić, te trener mlađih uzrasta Tiho Trogrlić. Goran Pekas će pojačati stručni stožer omladinske škole Hajduka gdje će obavljati funkciju koordinatora starijih uzrasnih kategorija, svojevrsnu sponu prema prvoj ekipi..

Izvori: FB 1ŽNL, Nogomet+

Goran PekashajdukGoran Pekas (56) je veći dio trenerske karijere proveo u Švicarskoj, a posljednji angažman mu je bio kao trenera Orkana iz Dugog Rata, mjesta gdje je i rođen.

Pekas je u Švicarskoj vodio U21 momčad Luzerna te niželigaše SC Buochs, FC Wangen b.O i FC Emmenbrücke. Bio je asistent i skaut prve momčadi Luzerna te pomoćnik direktora nogometne akademije istog kluba.

Kao igrač Pekas je nastupao za Orkan, RNK Split, SC Zug, SC Kriens i SC Bouchs. Posjeduje UEFA A diplomu za nogometnog trenera.

Povezani članci

Who's Online

We have 193 guests and no members online