Zadnji dan za prijave programa za DUGORATSKO LJETO 2017

Općina Dugi Rat objavila je javni poziv za podnošenje prijava za organizaciju "DUGORATSKOG LJETA 2017." Pravo na podnošenje prijava na ovaj poziv imaju udruge registrirane za organizaciju kulturnih manifestacija, kao i udruge registrirane za djelatnosti koje omogućavaju organizaciju priredbi iz programa 16. Dugoratskog ljeta. Prijave po ovom pozivu sadržavaju ponude za organizaciju programa "Dugoratskog ljeta“ u cjelini ili samo za pojedine priredbe. Tradicionalne priredbe za koje treba dostaviti ponudu u cjelovitom programu, djelomičnom programu ili u ponudi za organizaciju pojedinačne priredbe su:
   - 13. Festival poljičkog soparnika  (vrijeme održavanja 29. srpnja, subota)
   -  Dan pobjede i domovinske zahvalnosti  (vrijeme održavanja 4. kolovoza, petak)
   -  Dječji festival "Glas Poljica“  (vrijeme održavanja 26. kolovoza, subota).
Podnositelji prijava dostavljaju svoje programe putem pošte na adresu:
Općina Dugi Rat, općinski načelnik, 21315 DUGI RAT, Poljička cesta 133 ili neposredno na protokol Općine Dugi Rat, zaključno sa danom 28. travnja 2017. Uz obvezni detaljno razrađeni program, predlagatelji trebaju dostaviti financijski plan ili specificirani troškovnik za izvršenje predloženog programa, dijela programa ili pojedinačne priredbe.

OPĆINA DUGI RAT

Poziv za podnošenje prijava za organizaciju DUGORATSKOG LJETA 2017.

Izvor: Općina Dugi Rat

dugoratsko ljeto - ivanjska večer

I

U Proračunu Općine Dugi Rat i Financijskom planu Turističke zajednice Općine Dugi Rat za 2017. godinu predviđena su sredstva za organizaciju manifestacija u sklopu Dugoratskog ljeta.

II

Pravo na podnošenje prijava na ovaj poziv imaju udruge registrirane za organizaciju kulturnih manifestacija, kao i udruge registrirane za djelatnosti koje omogućavaju organizaciju priredbi iz programa "16. Dugoratskog ljeta“.

Iznimka od navedenog je da mogućnost podnošenja prijave za organizaciju manifestacije pod točkom III/3.) imaju i pravne ili fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti.

festival soparnika

III

Prijave po ovom pozivu sadržavaju ponude za organizaciju programa „Dugoratskog ljeta“ u cjelini ili za pojedine priredbe.

Tradicionalne priredbe za koje treba dostaviti ponudu u cjelovitom programu, djelomičnom programu ili u ponudi za organizaciju pojedinačne priredbe su:

1.) “13. Festival poljičkog soparnika“ (vrijeme održavanja 29. srpnja, subota)
2.) Dan pobjede i domovinske zahvalnosti (vrijeme održavanja 04. kolovoza, petak)
3.) Dječji festival „Glas Poljica“ (vrijeme održavanja 26. kolovoza, subota)

glas poljica

IV

U slučaju dostavljanja ponude za pojedinu priredbu prihvatiti će se najviše dva programa po udruzi.

V

Podnositelji prijava dostavljaju svoje programe putem pošte na adresu:
OPĆINA DUGI RAT
OPĆINSKI NAČELNIK
21315 DUGI RAT, Poljička cesta 133
ili neposredno na protokol Općine Dugi Rat.

Uz obvezni detaljno razrađeni program, predlagatelji trebaju dostaviti financijski plan ili specificirani troškovnik za izvršenje predloženog programa, dijela programa ili pojedinačne priredbe.

dugoratsko ljeto

Općina Dugi Rat može zatražiti da podnositelj prijave predstavnicima Općine osobno prezentira i pojasni planirani tijek manifestacije za koju je podnio prijavu, prije nego Općina donese Odluku o prihvaćanju prijave.

Prijave se dostavljaju zaključno sa danom 28. travnja 2017. godine.

Ovaj poziv će se objaviti na oglasnoj ploči Općine Dugi Rat i na web stranici www.dugirat.hr.

plu krug

Povezani članci

Who's Online

We have 120 guests and no members online