Ima li interesa za Dugoratski advent?

Općina Dugi Rat objavila je javni poziv za iskazivanje interesa za obavljanje ugostiteljske i/ili trgovačke djelatnosti tijekom održavanja manifestacije “DUGORATSKI ADVENT 2022.”
Predmet poziva je prikupljanje informacija o interesu za postavljanje pokretnih naprava za prigodnu prodaju i pružanje ugostiteljskih usluga u sklopu manifestacije “Dugoratski Advent 2022.” u organizaciji Općine Dugi Rat i Turističke zajednice Općine Dugi Rat u parku u Lučici  u Dugom Ratu u periodu od 19.12.2022. godine do 02.01.2023. godine.
U sklopu manifestacije “Dugoratski Advent 2022.g.” Općina Dugi Rat će osigurati šest (6) lokacija za postavljanje naprava (4 kioska za ugostiteljstvo i 2 štanda za prodaju neprehrambenih proizvoda) na korištenje bez naknade i za iste osigurati mogućnost priključenja na elektro mrežu i vodoopskrbu.
Svi zainteresirani obvezni su ispuniti zahtjev koji je sastavni dio poziva te ga dostaviti osobno na protokol Općine ili pisanim putem u skladu s pravilima i uputama navedenim u članku na općinskim internet stranicima, i to najkasnije do 22.11.2022.

Izvor: Općina Dugi Rat

Povezani članci

Who's Online

We have 71 guests and no members online