Humanitarni koncert: Božić u klapskom ruhu

Evo nama i ove godine klapskog Božićnog humanitarnog koncerta, koji će se održati u Omišu u četvrtak, 28.12.2017. u sportskoj dvorani Ribnjak u 19 sati u organizaciji FDK Omiš, Grada Omiša, Vatrogasaca grada Omiša i Hrvatskog društva skladatelja. Humanitarna akcija posvećena je malim omišanima, Anti Kovačiću i Nori Rogošić, koji boluju od spinalne mišićne atrofije. Obzirom da od odgovornih nema dovoljno razumijevanja za odobrenje lijeka Spinraza koji može pomoći u tretiranju ove teške bolesti, borba njihovih roditelja je svakodnevna, iscrpljujuća i financijski gotovo neizdrživa. Udružimo stoga, dragi prijatelji, i ove godine snage i pružimo potporu svoj djeci i roditeljima koji se bore za odobrenje lijeka Spinraza. Prikupljena sredstva od ove akcije ne mogu biti dovoljna za nabavku skupog lijeka, te će se namijeniti za troškove nabavke ortopedskih i drugih pomagala za Antu i Noru. Olakšajmo djeci i njihovim roditeljima borbu za život dostojan čovjeka. Pozivamo vas da podržite ovu humanitarnu akciju te budete dio Božićne klapske čarolije. A glazbenu čaroliju će na koncertu, zajedno s ljubavlju, širiti pjesmom sljedeće klape: Contra (m) – Split, Falkuša (mj) – Zagreb, Fjoret (ž) – Tučepi, Kampaneli (mj) – Donja Kaštela, Mirabella (ž) – Omiš, Oneum (m) – Omiš, Praska (m) – Podstrana, Stine (m) – Zagreb, te solistice: Marija Čolak i Monija Jarak, mladi mandolinski orkestar Sanctus Domnio – Split i tamburaški orkestar Misericordia, Šurmanci – Međugorje. Prodaja ulaznica po cijeni od 50 kn od srijede 13. prosinca na www.eventim.hr i prodajnim mjesta u sustavu Eventima: Tisak, Exclusive change mjenjačnice, Petrol benzinske postaje, Aquarius, Croatia records i ostala ovlaštena prodajna mjesta. Ulaznice možete kupiti i u direkciji FDK Omiš (Ivana Katušića 5, tel.: 021 861 015), te na ulazu u dvoranu dva sata prije početka koncerta.

Izvor: FDK.hr
 

Organizatori zahvaljuju svim sponzorima i donatorima, svim izvođačima, a posebno vama, dragi prijatelji, koji ćete i ove godine Božić obojiti svojom velikodušnošću i osvijetliti domove onima koji nas najviše trebaju.

Sukladno Vašim mogućnostima, novac za pomoć malom Anti i maloj Nori možete uplatiti na žiro račun namijenjen isključivo za ovu humanitarnu akciju: Splitska banka d.d. (IBAN: HR1323300031521600057).

Povezani članci

Who's Online

We have 205 guests and one member online

  • admin