Lun kralj ponoći, novi nastavak

Mladići mobitelima dogovorili tučnjavu u Dugom Ratu, nakon čega je jedan završio na medicinskoj obradi, a potom oboje u policiji, prenosi Slobodna Dalmacija izvješće iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske.
Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 28-godišnjakom koji se sumnjiče da su se 17. rujna, oko jedan sat iza ponoći, sukobili u Dugom Ratu i to po prethodnom dogovoru. Naime, sve je krenulo nakon što je 27-godišnjak uputio prijetnje putem mobitela godinu dana starijem mladiću i jednom 24-godišnjaku.
- Dolaskom na dogovoreno mjesto sukoba 27-godišnjak je koristeći metalnu šipku i metalni ključ napao 28-godišnjaka koji je potom njega napao oštrim predmetom i nanio mu više reznih rana po tijelu. Zbog zadobivenih ozljeda 27-godišnjak je zatražio liječničku pomoć i utvrđeno je da je zadobio lakše tjelesne ozljede – javljaju iz PU SD
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju koje su proveli službenici Policijske postaje Omiš obojica su predani pritvorskom nadzorniku zbog počinjenja kaznenog djela iz čl. 118. KZ-a,Teška tjelesna ozljeda u vezi čl.34. Pokušaj, dok se 27-godišnjak sumnjiči i za kazneno djelo iz čl. 139. Prijetnja koju je uputio 28-godišnjaku i 24-godišnjaku.

Izvori: PU SD, Slobodna Dalmacija

Povezani članci

Who's Online

We have 258 guests and no members online