HAK predstavio novu interaktivnu kartu Hrvatske i mobilnu aplikaciju

Novu poboljšanu i sadržajniju interaktivnu kartu Hrvatske te poboljšanu mobilnu aplikaciju koja planiranje putovanja omogućava s puno više detalja i gotovo 50 tisuća interesnih točaka po Hrvatskoj te ima responzivno korisničko sučelje, predstavio je prošlog tjedna Hrvatski autoklub (HAK), tako da je ona već dostupna svim korisnicima. U nju su osim kartografske podloge domaće tvrtke Mireo sada integrirane i podloge Google Mapsa te Bing Mapsa što omogućava korisnicima odabir najpogodnije između njih te planiranje cestovnog putovanja ne samo po Hrvatskoj nego i po cijeloj Europi i šire...

Izvor: HAK, SD, Bug.hr

HAK-ova karta precizno izračunava sve putne troškove, procjenjuje trošak za gorivo prema aktualnim cijenama goriva i prijeđenom putu te računa cestarinu za cijelu cestovnu mrežu u RH, dostupan je i puni izračun troškova za trajekte, za sve vrste vozila, kombinacije putnika (odraslih i djece) i prikolica, a sadrži oko 50 tisuća interesnih točaka, koje nisu samo prometnog i turističkog karaktera nego zanimljive i širem krugu korisnika (bolnice, škole, hostele i hotele, benzinske postaje, restorane, autoservise..).

Unaprijeđen je i pregled geoinformacijskih podataka s vizualnim prikazima parkirnih zona, za sada, u pet gradova (Split, Zadar, Metković, Zagreb, Osijek) te prikazima ričnih državnih cesta u Hrvatskoj.

Uz novu interaktivnu kartu predstavljena je i nova poboljšana mobilna aplikacija HAK, prilagođena za veće ekrane pametnih telefona.

Who's Online

We have 216 guests and no members online