Cvijeće i svijeće

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana, a u organizaciji Grada Omiša, Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Omiš i Udruge HVIDR-a Omiš predviđen je sljedeći program:
 - utorak, 30. listopada 2018.g., polaganje vijenaca i paljenje svijeća poginulim hrvatskim braniteljima na mjesnim grobljima  
 - četvrtak, 1. studenoga 2018.g., u 9.00 sati na Gradskom groblju Vrisovci održati će se polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod Centralnog križa, a u 9.30 sati kod Spomenika poginulim braniteljima Domovinskog rata s područja Grada Omiša i općina Dugi Rat, Šestanovac i Zadvarje – Omiš u Parku hrvatskih branitelja te odati počasti poginulim braniteljima Domovinskog rata. Grad Omiš organizira besplatan prijevoz građana na Gradsko groblje Vrisovci autobusom poduzeća Prijevoz Čagalj – Kučiće i to: polazak s Mula u 14.15 sati te povratak s Gradskog groblja Vrisovci u 16.15 sati. Sveta misa na Gradskom groblju Vrisovci počinje u 15 sati.
 - subota, 3. studenoga 2018., u 18.00 sati u crkvi sv. Mihovila u Omišu – Sveta misa zadušnica za poginule hrvatske branitelje s područja Grada Omiša te općina Dugi Rat, Šestanovac i Zadvarje.

Povezani članci

Who's Online

We have 230 guests and no members online