Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja

polaganje vijenaca za poginule braniteljeObilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja u Općini Dugi Rat započelo je u subotu, 4. kolovoza 2012. na Poljičkom trgu u Dugom Ratu u 21 sat koncertom KUD "Dalmacija" Dugo Rat i njihovih gostiju. U nedjelju, 5. kolovoza, položiti će se  vijenci i upalili svijeće pred spomenikom palima za Hrvatsku na trgu sv. Josipa u Dugom Ratu.

Dragi sumještani, dragi posjetitelji ove internet stranice, upućujem Vam iskrene čestitke povodom Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Hrvatska u nedjelju 5. kolovoza slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja u sjećanje na vojnoredarstvenu akciju Oluja, u kojoj je prije 17 godina oslobođen Knin i najveći dio zaposjednutoga hrvatskog teritorija kao ključ pobjede u Domovinskom ratu. Na ovaj blagdan odajmo počast hrvatskim braniteljima poginulima u Domovinskom ratu, prisjetimo se i zapalimo svijeću za naše sumještane i sve hrvatske branitelje koji su položili svoje živote za slobodu Lijepe Naše i svih njezinih građana.

POVODOM DANA HRVATSKIH BRANITELJA

Sjećanje na poginule branitelje Omiške bojne


 Neka im je laka hrvatska zemlja ...

poginuli hrvatski branitelji

Povezani članci

Who's Online

We have 149 guests and no members online