Nakon Brazila i Dugoračkog balunjerskog turnira - Jesenice Open 2014.

Malonogometni turnir JESENICE OPEN 2014 otvara uskoro vrata nogometne blagajne svim balunjerima Jesenica i šire. Nogometni spektakli iz dalekog Brazila i obližnje dugoratske Streljanje od 19. srpnja pa nadalje premjestiti će se i na "tehno" beton igrališta iza Blagajna u starom selu Jesenice. Jake snage Jeseničkih balunjera, od aktualne igračke ruže pa sve do već pomalo umornih veterana, već su noćima u Blagajni gdje se organizirano gledaju utakmice SP na video zidu, te održavaju natjecanja mladih FIFA video majstora u igranju konzolnog nogometa s kauča. Sve će to kulminirati u subotu, 19. srpnja kad će jesenički balunjeri morati i offline dokazati i pokazati oduševljenoj publici kako se dribla u mjestu i prolazi protivnika kao Messi ili barem Vukojević dok na roštilju tužno cvrče čevapi i kobasice ...

JESENICE OPEN 2014.

Sportski zaljubljenici, prošetajte se do Blagajne u ovim ljetnim večerima. Ćutiti će te se lipo...

Pravila turnira "JESENICE OPEN"

Balunjeri1. igra se po kup sistemu - na ispadanje
2. igra se 3 protiv 3 igrača
3. utakmica traje 2 puta po 10 minuta. Odmor traje 3 minuta.
4. sudi sudac i to samo sporne situacije i vrijeme.
5. ekipa se prijavljuje pod imenom, te imenima svih igrača. Plaća se 30 kuna naknade po igraču. Naknadno se mogu prijaviti igrači uz uplatu 30 kuna.
6. službene prijave se zaprimaju do 16.7.2014. u cafe baru "Jure" (Sumpetar, vl.Jure Klarić) ili u direktora turnira Duška Ivaniševića na br mob: 098 - 916 0 159.
7. službene objave biti će istaknute na oglasnoj ploči na igralištu te na facebook zidu udruge Jesenice.

Nagradeni fond:

1. prvo mjesto: pehar + 900kn
2. drugo mjesto: Gunga + 300kn
3. treće mjesto: vječna slava

Suhopotočani

Povezani članci

Who's Online

We have 338 guests and no members online