Nauči osnove programiranja na besplatnoj DUMP školi

Već šestu godinu zaredom, DUMP, Udruga mladih programera organizira ciklus predavanja "Škola osnova programiranja“. Ciklus je besplatan i namijenjen svima koji se žele upoznati s programiranjem. Za sudjelovanje na predavanjima nije potrebno nikakvo predznanje, a ni predavanja niti radionica nisu usmjerene nekom određenom uzrastu. Kroz 3 predavanja posjetitelje će se na pristupačan način naučiti osnovama programiranja. Predavanja se održavaju tri subote popodne u 17 sati na FESB-u u Splitu, u amfiteatru A100, a počinju već ove subote, 11. listopada 2014. Nedjeljom popodne održat će se i prateća radionica na računalima, kako bi polaznici usvojeno znanje s predavanja mogli iskušati i u praksi ...

NAUČI PROGRAMIRATI

Počinje DUMP-ova besplatna „Škola osnova programiranja“

Izvor: Bug.hr, Dump.hr

Nakon odslušanih predavanja, polaznici će znati napraviti jednostavan program koji uključuje varijable, kontrolu toka programa, petlje, kolekcije i funkcije. Predavači su uglavnom tek nešto stariji od polaznika publike, i nastoje sva predavanja održati na pristupačan i netipičan način, način na koji to publika nije navikla u školama i fakultetima.

Svi materijali korišteni na predavanjima će biti dostupni polaznicima, a cjelokupni ciklus će biti dostupan i u obliku snimki predavanja na DUMP-ovom YouTube kanalu. Više informacija o predavanjima potražite na stranicama udruge DUMP.

Povezani članci

Who's Online

We have 144 guests and no members online