Nauči osnove programiranja (i to besplatno)

DUMP-ovciUdruga mladih programera DUMP pokreće novi ciklus škole osnova programiranja. Kao i do sada, predavanja će se održavati pet subota za redom, na FESB-u, počevši od 29.10.2011. u 17:00 sati. Nakon svakog subotnjeg predavanja, uslijedit će nedjeljna radionica u Microsoft inovacijskom centru na FESB-u na kojoj će se na računalu pokazati kako primijeniti naučeno znanje. Prvo predavanje je u subotu, a detalje će vam kazati Nataša Munitić, na broj 098/952-2991 ili mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ...


DOSADIO VAM JE WOW? NAUČITE NEŠTO NOVO...

Škola osnova programiranja 2011

Izvor: DUMP.hr

nauči programiratiZbog ograničenog broja računala, na subotnjim predavanjima zainteresirani se trebaju prijaviti na portalu DUMP-a (dump.hr). Iako za dolazak na predavanja nije potrebno nikakvo predznanje, izuzetno je bitno da imate entuzijazma i volje naučiti nove vještine.

Prvom predavanju prethodit će kratki uvod, u kojem će svi, koji već nisu upoznati s time, moći saznati čime se to DUMP bavi i zašto uvijek iznova organizira ovakve cikluse.

Nakon toga pravo učenje počinje: varijable, unos i ispis više vam neće biti nepoznanice, a svakim novim predavanjem taj će se popis širiti.

Povezani članci

Who's Online

We have 269 guests and one member online

  • admin