Škola osnova programiranja

Splitska DUMP Udruga mladih programera organizira desetu Školu osnova programiranja, besplatni ciklus predavanja i radionica je počeo u subotu, 13. listopada u 17 sati, a održavat će se subotom i nedjeljom popodne na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) u Splitu. U organizaciji DUMP Udruge mladih programera, svi zainteresirani već tradicionalno na besplatnim predavanjima i radionicama mogu naučiti osnove jedne od najtraženijih vještina na svijetu, programiranja. Dumpovci su vam pripremili zanimljive primjere iz stvarnog života i jednostavne zadatke kojima će vas kroz četiri besplatna predavanja i radionice naučiti osnove programiranja u jednom od najpopularnijih programskih jezika, C#-u (C sharpu). Predavanja mogu pratiti svi, neovisno o predznanju, obrazovanju i dobi. Za napraviti prvi korak u svijetu programiranja potrebni su samo volja za učenjem i pristup računalu, a upravo vam Škola osnova programiranja može biti odskočna daska za svijet IT-ja.

Izvor: Dump.hr, Bug.hr

Škola osnova programiranja započinje u subotu 13.10., u 17 sati u amfiteatru A100 na FESB-u, a trajat će četiri vikenda. Ciklus se sastoji od četiri predavanja kroz koja ćete uz izradu igrice steći dovoljno znanja kako biste se uz još malo samostalnog učenja mogli okušati u manjim projektima.

Radionice na računalima će biti nedjeljom nakon svakog predavanja. Za dolazak na predavanja nisu potrebne prijave, dok će prijave za radionice biti za vrijeme predavanja.

Informacije o ostalim aktivnostima Udruge, kao i detaljnije informacije vezane za ciklus, mogu se pronaći na web (dump.hr) ili Facebook stranici Udruge.

Povezani članci

Who's Online

We have 336 guests and no members online