DUMP Intership: Dosta je bilo izgovora, pripravniče!

Splitska udruga mladih programera DUMP organizira četvrti u nizu DUMP Internship, besplatan program kojim članovi uče i osposobljavaju mlade za rad u jednima od najtraženijih područja današnjice. Za sve koje zanima IT i spremni su na učenje, besplatan program DUMP Internship prigoda je kojom polaznici mogu steći pregršt znanja i praktičnog iskustva. Program je podijeljen na predavanja i radionice kako bi polaznici osim teorijskog stekli i praktično znanje. Pripravnici mogu sudjelovati na jednom ili više od sedam područja, ovisno što ih zanima. Osim programiranja i UI developmenta svoje mjesto u Internshipu pronašli i dizajn, marketing, multimedija, prezentacijske vještine i projektni management. Program "pripravništva" namijenjen je svim mladima između 16 i 24 godina, trajati će nekoliko mjeseci, tijekom kojih će 'dumpovci' prenijeti svoja znanja i vještine, a službeno počinje 24. studenoga. Ove godine. Prijave za DUMP Internship su u tijeku i bit će otvorene do 8. studenoga. Cijeli će se program odvijati na FESB-u, a više informacija možete saznati na internship.dump.hr.

Izvor: Dump.hr, Dalmatinski portal

Na predavanjima i radionicama rame uz rame s 'dumpovcima' možete očekivati predstavnike jednih od najutjecajnijih IT firmi u Splitu kao što su: ExtensionEngine, HR Cloud, Netmedia, Profico, SeekandHit i Slicejack, koji će vam približiti IT svijet na temelju vlastitih iskustava.

Oni pripravnici koji se pokažu predani, odgovorni i voljni dalje se razvijati i usavršavati svoje vještine, nakon uspješno odrađenog Internshipa postaju članovi Udruge. A takvi, ako požele raditi za drugog, zanimljivi i solidno plaćeni posao mogu pronaći dok kažeš "Vlado Šeks".

Who's Online

We have 130 guests and no members online