DUMP kreće s školom osnova web programiranja

DUMP Udruga mladih programera uskoro organizira edukativni ciklus od 5 besplatnih predavanja pod nazivom "Škola osnova web programiranja“ na FESB-u, s početkom 2. listopada u 17:00 sati, piše Dalmacija Danas.
Dumpovci pripremaju ciklus posvećen front-end programiranju na kojem će polaznici savladati proces izrade web stranice. Predznanje nije potrebno jer se kreće od samih osnova programerske logike i osnovnih pojmova poput varijabli, ulaza i grananja. Kroz prva dva  predavanja upoznat ćeš se s JavaScriptom i pozadinom izrade same stranice, a preostala 3 predavanja će te uvesti u svijet stiliziranja i oživljavanja web stranice pomoću HTML-a i CSS-a. Predavanja su besplatna, ali je potrebna prijava do 2. listopada ili dok se ne prijavi maksimalan broj polaznika. Prvo predavanje je već u subotu, 2. listopada, s početkom u 17:00 sati. Predavanja se nastavljaju svake subote u istom terminu, a održat će se na FESB-u u dvorani A100. Popratne radionice održavaju se nedjeljama. Naravno, nakon nekih predavanja polaznike očekuju i nagradni zadaci, a 3 najuspješnijih očekuju i vrijedne nagrade..

Izvor: DUMP.hr, Dalmacija Danas

DUMP je udruga poznata po edukaciji lokalne zajednice i djeluje više od desetljeća, a održali su već preko 20 ciklusa predavanja s temama iz programiranja, hardvera, dizajna, marketinga i multimedije. Najpoznatiji ciklus im je "Škola osnova programiranja“ koja je do sada imala 10 izdanja. Također, svake godine sredinom svibnja organiziraju najveću studentsku IT konferenciju na hrvatskom jeziku, DUMP Days.

Povezani članci

Who's Online

We have 199 guests and no members online